BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Πληρώνουν τα γκολ σε Ολλανδία και Βέλγιο

Οι παίκτες της Μπριζ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Φιορεντίνα για τα ημιτελικά του Europa Conference League 2023-2024 στο "Γιαν Μπρεϊντέλ", Μπριζ | Τετάρτη 8 Μαΐου 2024
Οι παίκτες της Μπριζ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Φιορεντίνα για τα ημιτελικά του Europa Conference League 2023-2024 στο "Γιαν Μπρεϊντέλ", Μπριζ | Τετάρτη 8 Μαΐου 2024 © 2024/OMAR HAVANA/AP IMAGES

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις έχουμε στην ποδοσφαιρική… Μπενελούξ και το BetMarket.gr έχει την πρόταση της ημέρας.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας από την αναμέτρηση της Μπρέντα με την Ρόντα για τα προημιτελικά των playoffs ανόδου από τη δεύτερη κατηγορία του oλλανδικού ποδοσφαίρου, με την 8η της κανονικής διάρκειας Μπρέντα να υποδέχεται την 3η της κανονικής διάρκειας Ρόντα. Οι γηπεδούχοι διακρίνονται για την επιθετική τους ικανότητα, η οποία τους έδωσε και το εισιτήριο των playoffs, μιας και είναι πολύ αποτελεσματικοί στο σκοράρισμα και πολύ σπάνια δεν βρίσκουν δίχτυα σε αναμέτρηση τους.

Ειδικότερα, έχουν σκοράρει και στα 15 (!) τελευταία παιχνίδια τους, όμως αμυντικά έχουν σοβαρότατο θέμα κι έχουν κρατήσει την εστία τους ανέπαφη μόλις μία φορά στα οκτώ πιο πρόσφατα ματς τους. Όσο για τη Ρόντα, έχασε την απευθείας άνοδο την τελευταία αγωνιστική και πλέον θα δώσει τον υπέρ πάντων αγώνα για την επιστροφή της στην Eredivisie μέσω των playoffs. Και εδώ έχουμε μία καλή ομάδα μπροστά, μιας και η επίθεση της κατέγραψε 69 γκολ σε 38 αγωνιστικές

Η παράδοση των δύο ομάδων γράφει 9 (!) Goal/Goal & Over 3.5 στα 10 πιο πρόσφατα παιχνίδια, ενώ και σήμερα περιμένουμε γκολ. Θα πάμε, λοιπόν, στο Goal/Goal & Over 2.5, που είναι σε απόδοση 1.88.

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση της Κλαμπ Μπριζ με την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ. Μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο Βέλγιο και σε περίπτωση νίκης της Μπριζ, οι γηπεδούχοι ανεβαίνουν στην κορυφή της βαθμολογίας και κρατούν την τύχη τους στα χέρια τους. Η Μπριζ είναι -1 από την πρωτοπόρο Άντερλεχτ, έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο και την οποία αντιμετωπίζει την επόμενη αγωνιστική.

Προγνωστικά στοιχήματος

Το κακό για αυτούς είναι πως έχουν αρκετή κούραση, μιας και έρχονται από ευρωπαϊκή αναμέτρηση, όπου μάλιστα αποκλείστηκαν και σίγουρα αυτό επηρέασε και την ψυχολογία τους. Όσον αφορά την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, ξεπέρασε το ντεφορμάρισμα που της έβαλε δύσκολα πρόσφατα και πήρε ψυχολογία μετά και την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Και οι δύο ομάδες θέλουν μόνο νίκη. Μιλάμε για ομάδες που παίζουν σε υψηλό ρυθμό και γενικότερα περιμένουμε να δούμε ένα παιχνίδι με αρκετές φάσεις και γκολ. Συνεπώς, θα προτιμήσουμε το combo Goal/Goal & Over 2.5 που είναι σε απόδοση 2.10.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπρέντα – Ρόντα: Goal/Goal και Over 2,5 (απόδοση 1.88), 21:00
  • Κλαμπ Μπριζ – Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 2.10), 21:30

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο Betmarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ