ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συμφωνία "ναι", υπογραφές "όχι"

Συμφωνία "ναι", υπογραφές "όχι"
INTIME SPORTS

Ο δικηγόρος και ο μάνατζερ του Σεμπάστιαν Λέτο συμφώνησαν στους όρους της λύσης του συμβολαίου του Αργεντινού άσου με τον Παναθηναϊκό αλλά οι υπογραφές θα πέσουν από Δευτέρα.

Η απαραίτητη συμφωνία για την λύση του συμβολαίου του Σεμπάστιαν Λέτο με τον Παναθηναϊκό επήλθε την Παρασκευή αλλά δεν έπεσαν οι απαραίτητες υπογραφές ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Συγκεκριμένα η κ. Μπαλωμένου τα είπε από κοντά με τον δικηγόρο του Αργεντινού και τηλεφωνικά με τον μάνατζερ του 26χρονου άσου Φερνάντο Κοσεντίνο.

Οι δυο πλευρές τα βρήκαν σε όλα μετά από αρκετή ώρα συζητήσεων πάνω στις λεπτομέρειες του διαζυγίου και κυρίως στον τρόπο καταβολής της αποζημίωσης.

Το συμβόλαιο του Λέτο όμως αναμένεται να λυθεί από Δευτέρα αν και αυτή η καθυστέρηση, που τρενάρει και την απόκτηση του Γιοχέϊ Καζιγιάμα και με βάση τα όσα έχουν γίνει φέτος στον Παναθηναϊκό πρέπει να μας κάνει λίγο επιφυλακτικούς.

Ο Λέτο το Σάββατο το απόγευμα αναμένεται να βρεθεί στο ΟΑΚΑ, στο παιχνίδι του Τριφυλλιού απέναντι στον Πανθρακικό, ενώ ήδη είχε επικοινωνία με κάποιους από τους συμπαίκτες του, με τους οποίους μίλησε τηλεφωνικά.

Αναβλήθηκε το τραπέζι

Όσον αφορά το τραπέζι που ήταν να πραγματοποιηθεί στην Παιανία ανάμεσα στους παίκτες και το τεχνικό τιμ των πράσινων και τον Γιάννη Αλαφούζο αναβλήθηκε για την επόμενη εβδομάδα και πιθανότατα μετά την επιστροφή του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από την Αμερική όπου θα βρεθεί για προσωπικούς του λόγους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ