ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συμφωνία Παναθηναϊκού - Ρεν για Σιλά

Aston Villa's new signing Yacouba Sylla takes to the pitch for their English Premier League soccer match against Everton at Goodison Park Stadium, Liverpool, England, Saturday Feb. 2, 2013. (AP Photo/Jon Super)
Aston Villa's new signing Yacouba Sylla takes to the pitch for their English Premier League soccer match against Everton at Goodison Park Stadium, Liverpool, England, Saturday Feb. 2, 2013. (AP Photo/Jon Super) AP

Ο Παναθηναϊκός και η Ρεν τα έχουν βρει για τον δανεισμό του Γιακούμπα Σιλά και απομένει να συμφωνήσει ο 27χρονος αμυντικός χαφ.

Έχοντας τον Εγιόν Ενόχ στην αναμονή, ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναζητά έναν πιο έτοιμο ποδοσφαιριστή για τη μεσαία γραμμή. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού και οι συνεργάτες του έχουν προχωρημένες συζητήσεις με τη Ρεν για την απόκτηση του Γιακούμπα Σιλά, ο οποίος συγκεντρώνει το "πακέτο" που ψάχνουν.

Ο 27χρονος αμυντικός χαφ από το Μάλι δεν υπολογίζεται στη γαλλική ομάδα και παραχωρείται, κάτι που θέλει να εκμεταλλευτεί το Τριφύλλι. Μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχει συμφωνία για μονοετή δανεισμό με οψιόν αγοράς, ενώ πραγματοποιούνται επαφές και με τον ποδοσφαιριστή, οι οποίες βρίσκονται στο τελικό στάδιο.

Ακόμα πρέπει να διευθετηθούν μερικές σημαντικές λεπτομέρειες για να κλείσει η μεταγραφή, με τον Ουζουνίδη να συνεχίζει την έρευνα του για "κόφτες". Στο κάδρο βρίσκονται ακόμα και ο Παπα Κουλί Ντιόπ και ο Ντομαγκόι Αντόλιτς, καθώς και κάποιες άλλες περιπτώσεις. Πάντως, δεν πρόκειται να καθυστερήσει πολύ ακόμα και σύντομα θα επιλέξει τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Ζέκα, διότι τα χρονικά περιθώρια στενεύουν.

Ο Σιλά είναι 27 ετών και έχει αγωνιστεί 30 φορές στην Εθνική Μάλι, μέσω της οποίας γνωρίζεται με τον Ουσμάν Κουλιμπαλί. Έχει κάνει προετοιμασία με τη Ρεν και μπορεί να βοηθήσει άμεσα τον Παναθηναϊκό, σε αντίθεση με τον Ενόχ που θα χρειαστεί αρκετό χρόνο για να επανακάμψει.

Photo credits: AP Photo/Jon Super

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ