ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συμφωνία με Ατρόμητο για Ταυλαρίδη

Συμφωνία με Ατρόμητο για Ταυλαρίδη
Ταυλαρίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού πρέπει να θεωρείται ο Στάθης Ταυλαρίδης, καθώς οι πράσινοι ήρθαν σε συμφωνία με τον Ατρόμητο για τον έμπειρο άσο.

Με μία κίνηση-έκπληξη, ο Παναθηναϊκός μετά από συμφωνία με τον Ατρόμητο, ενέταξε στο δυναμικό του τον Στάθη Ταυλαρίδη, έναν από τους καλύτερους κεντρικούς αμυντικούς του ελληνικού πρωταθλήματος.

Τη στιγμή που ο Λεωνίδας Βόκολος είχε παρακολουθήσει πολλούς στόπερ από το εξωτερικό, αποφασίστηκε να γίνει "χτύπημα" στο εσωτερικό και προκρίθηκε ο 35χρονος ποδοσφαιριστής ως μία έτοιμη λύση, ο οποίος θα βοηθήσει άμεσα στα προβλήματα που αντιμετωπίσει η άμυνα του Τριφυλλιού.

Το τελευταίο διήμερο, οι διοικήσεις του Παναθηναϊκού και του Ατρόμητου άρχισαν διαπραγματεύσεις και κατέληξαν σε συμφωνία για την αγορά των δικαιωμάτων του Ταυλαρίδη, 1,5 χρόνο πριν τη λήξη του συμβολαίου του.

Ο Παναθηναϊκός θα πληρώσει ένα μικρό ποσό ως αντίτιμο για τα δικαιώματα του παίκτη, ενώ και ο ίδιος χάρισε ένα σημαντικό μέρος των οφειλομένων του στον Ατρόμητο, προκειμένου να συμβάλλει στην ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Αν και ως άψογος επαγγελματίας ο Ταυλαρίδης ποτέ δεν αποκάλυψε τα φίλαθλα αισθήματα του, εντούτοις είχε υπάρξει υποστηρικτής των πρασίνων και τόνισε χαρακτηριστικά στους διοικούντες των Περιστεριωτών: "Είναι το όνειρό μου να παίξω στον Παναθηναϊκό. Σας παρακαλώ αφήστε να πάω και να κλείσω εκεί την καριέρα μου".

Ο Ταυλαρίδης, ο οποίος είχε βρεθεί και παλιότερα προ των πυλών του τριφυλλιού, διαθέτει επακριβώς τα χαρακτηριστικά που ζήτησε ο Γιάννης Αναστασίου (aggressive, ψηλός, έμπειρος και με άμεση προσαρμογή στην ελληνική πραγματικότητα) γι’ αυτό και ο προπονητής του Τριφυλλιού άναψε αμέσως το πράσινο φως.

Θα ενσωματωθεί άμεσα στις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού και θα είναι στη διάθεση του προπονητή στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, αν και η χρησιμοποίηση του εξαρτάται από τον Αναστασίου.

Ο Ταυλαρίδης δεν θα είναι η μοναδική προσθήκη που θα κάνει ο Παναθηναϊκός στο κέντρο της άμυνας, αφού θα γίνει άλλη μία μεταγραφή. Παράλληλα, πλέον ανοίγει ο δρόμος για το δανεισμό του Σπύρου Ρισβάνη σε άλλη ομάδα, ώστε να πάρει χρόνο συμμετοχής και να εξελιχθεί.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ