ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συμφώνησε με Σίλντενφελντ ο Παναθηναϊκός

Συμφώνησε με Σίλντενφελντ ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει με τον Γκόρντον Σίλντενφελντ όσον αφορά τους όρους στο συμβόλαιο του και πιέζει τη Ντιναμό Μόσχας για άμεση απάντηση εντός της εβδομάδας.

Από τη Ντιναμό Μόσχας στην οποία ανήκει ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, εξαρτώνται πλέον όλα για το μέλλον του Κροάτη αμυντικού στον Παναθηναϊκό, καθώς ο διεθνής αμυντικός φέρεται να έχει συμφωνήσει με το Τριφύλλι όσον αφορά τους όρους στο συμβόλαιο του και πλέον μαζί με τους Πράσινους πιέζει τους Ρώσους για να δώσουν την οριστική απάντηση τους.

Ο Παναθηναϊκός μάλιστα περιμένει οι Ρώσοι να έχουν ξεκαθαρίσει τις προθέσεις τους μέχρι το τέλος της εβδομάδας, καθώς είναι φανερό ότι δεν θέλουν να συνεχίσουν την συνεργασία τους με τον "Σίφο".

Η Ντιναμό από την πλευρά της έχει δύο επιλογές, είτε να δώσει ένα ποσό στον Κροάτη και να λυθεί η συνεργασία είτε να ρισκάρει και να περιμένει και άλλες προτάσεις εκτός από αυτή του Παναθηναϊκού, με την προϋπόθεση όμως ότι θα συμφωνήσει και ο παίκτης.

Ωστόσο, ο "Σίφο" από την πλευρά του φαίνεται να έχει αποφασίσει ότι θέλει να συνεχίσει να φοράει την φανέλα με το Τριφύλλι στο στήθος, καθώς έχει απορρίψει τις προτάσεις των Στουρμ Γκρατς και Ζάλτσμπουργκ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ