ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συμφώνησε για 3 χρόνια ο Μάρκους Μπεργκ

Συμφώνησε για 3 χρόνια ο Μάρκους Μπεργκ
INTIME SPORTS

Ως παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να λογίζεται ο Μάρκους Μπεργκ ο οποίος πέρασε από τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με το Τριφύλλι.

Η ανακοίνωση απομένει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μάρκους Μπέργκ.

Ο Σουηδός επιθετικός πέρασε με επιτυχία και το δεύτερο κύκλο των εξετάσεων και έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι τριετούς διάρκειας.

Ο Μπεργκ γνωρίστηκε με τον Γιάννη Αλαφούζο λίγο πριν αναχωρήσει από τη χώρα μας. Το απόγευμα της Παρασκευής ο Μπεργκ πάει στη Γερμανία όπου και θα παραμείνει για τις επόμενες ημέρες.

Στον Σουηδό δόθηκε ειδική άδεια αφού η γυναίκα του είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και αναμένεται να φέρει στον κόσμο το παιδί τους τις αμέσως επόμενες ημέρες. Έτσι, ο Μπεργκ δεν θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Τριφυλλιού στην Ολλανδία.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν θα κάνει και προπονήσεις αυτό το διάστημα. Ήδη έχει έρθει σε συμφωνία με το Αμβούργο ώστε τις μέρες που θα είναι στη γερμανική πόλη να κάνει κανονικά προπονήσεις με την ομάδα.

Τέλος, ο Μπεργκ θα έρθει στη χώρα μας αμέσως μόλις έρθει στον κόσμο το παιδί του για να μπει στις προπονήσεις των πρασίνων.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ