ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συμφώνησαν... και υπογράφουν το Μ.o.U.

Συμφώνησαν... και υπογράφουν το Μ.o.U.

Συμφώνησαν και υπογράφουν τις επόμενες ώρες το M.o.U οι πλευρές Τζίγγερ και Πρίγκιπα. Διαβάστε πως δεν προκύπτει θέμα με το πενθήμερο και πότε θα καταβληθούν τα χρήματα.

Οριστικά φαίνεται να ξεπερνιέται το θέμα που προέκυψε με το πενθήμερο προθεσμίας για την ολοκλήρωση του οικονομικού και νομικού ελέγχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μέχρι την αλλαγή της ιδιοκτησίας.


Συγκεκριμένα, οι νομικοί των πλευρών του Γιάννη Βαρδινογιάννη και του πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ μετά από συνάντησή τους βρήκαν την λύση στο διαδικαστικό νομικό θέμα που αφορά τις μετοχές και τη Γ.Σ της ΠΑΕ.

Όπως αποφάσισαν από κοινού παρόλο που ο οικονομικός έλεγχος αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στις επόμενες 24 ώρες και θα ολοκληρωθεί στις 21 του μήνα, αυτό δεν θα προκαλέσει τελικά κάποιο πρόβλημα.

Συγκεκριμένα, η δεύτερη επαναληπτική Γ.Σ. που έχει οριστεί για την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου θα συγκληθεί κανονικά ωστόσο δεν θα πραγματοποιηθεί καθώς δεν θα υπάρξει απαρτία.

Την ίδια μέρα το απόγευμα θα γίνει το προγραμματισμένο Δ.Σ. της "πράσινης" ΠΑΕ και θα ορίσει νέα γενική συνέλευση για τις 28 ή 29 του μήνα, εκεί που λογικά ο Σαουδάραβας πρίγκιπας θα λάβει μέρος ως μεγαλομέτοχος σε μια νέα εποχή για τον σύλλογο.

Έτσι, θα υπάρξει το πενθήμερο από τις 21 Νοεμβρίου που θα ολοκληρωθεί ο έλεγχος μέχρι ο Σουλτάν Αλ Σαούντ να καταθέσει τα 15.000.000 και να πάρει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη και να εμφανιστεί ως μεγαλομέτοχος στη Γ. Σ.

Πως θα γίνει αυτό; Η "πράσινη" ΠΑΕ θα δώσει έναν λογαριασμό και θα γίνει η καταβολή χρημάτων από πλευράς του Σαουδάραβα μεγιστάνα.

Ομως αυτά δεν θα είναι άμεσα διαθέσιμα, αφού σύμφωνα με τους όρους του M.o.U. και προκειμένου και οι δύο πλευρές να είναι διασφαλισμένες, πρώτα θα πραγματοποιηθεί η μεταβίβαση των μετοχών και έπειτα θα απελευθερωθούν τα 15.000.000 ευρώ για να μπουν στην ΑΜΚ.

Εφόσον ξεπεράστηκε και ο τελευταίος όπως αποδείχθηκε "σκόπελος" που βρέθηκε στο δρόμο για την οριστική συμφωνία, όλα πλέον βαδίζουν προς το τέλος με τα χαμόγελα να μεγαλώνουν ενώ σε ότι αφορά τις υπογραφές του Μ.o.U. δεν αποκλείεται να "πέσουν" την Τετάρτη όπως διαρρέει από τις δύο πλευρές.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ