ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συγχαρητήρια από ΟΥΕΦΑ στον Παναθηναϊκό

Συγχαρητήρια από ΟΥΕΦΑ στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Τα συγχαρητήρια των ανθρώπων της ΟΥΕΦΑ δέχτηκαν οι υπεύθυνοι του Παναθηναϊκού για τις συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα με τη Σταντάρ Λιέγης.

Άριστα πήρε ο Παναθηναϊκός στο πρώτο του εντός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι στην ιστορική του έδρα έπειτα από σχεδόν 6,5 χρόνια. Οι άνθρωποι της ΟΥΕΦΑ ήταν ικανοποιημένοι από τις συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα και το μπλοκάκι του παρατηρητή ήταν σχεδόν άδειο.

Για την ακρίβεια σημειώθηκε μόνο ότι άναψε ένα καπνογόνο στο 18', αλλά έσβησε αμέσως, αλλά και το γεγονός ότι κάποιοι διάδρομοι στο πέταλο ήταν γεμάτοι.

Έτσι, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δέχτηκαν συγχαρητήρια αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τη Λεωφόρο να περνά το τεστ. Για αυτό το λόγο άλλωστε δεν τίθεται θέμα για το που θα γίνει και το επόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι του "Τριφυλλιού".

Οι πράσινοι θα χρησιμοποιήσουν την ιστορική τους έδρα και στον αγώνα για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά, και καλώς εχόντων των πραγμάτων, στη συνέχεια του θεσμού.

Αποθεραπεία οι βασικοί, μαγνητική Ζέκα και Κλωναρίδης

Από εκεί και πέρα με πρωινή προπόνηση, στις εγκαταστάσεις στο Κορωπί, συνέχισαν σήμερα τις υποχρεώσεις τους οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Όσοι πράσινοι έπαιξαν στο παιχνίδι με την Σταντάρ Λιέγης έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ξεκίνησαν το πρόγραμμα τους με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις με πάσες και κυκλοφορία της μπάλας και ολοκλήρωσαν με οικογενειακό δίτερμα.

Ο Λαγός έκανε το πρώτο μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια αερόβιο πρόγραμμα, ενώ οι Ζέκα και Κλωναρίδης θα υποβληθούν σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος τους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ