ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σύσκεψη με το team και τετ α τετ με παίκτες

Σύσκεψη με το team και τετ α τετ με παίκτες
Στραματσόνι ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέα Στραματσόνι είχε συζητήσεις με τους συνεργάτες του και με βασικούς, στην προσπάθεια του να διορθώσει τα κακώς κείμενα στον Παναθηναϊκό.

Το προπονητικό επιτελείο του Παναθηναϊκού συσκέφθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (25/10) στο "Γεώργιος Καλαφάτης", σε μία προσπάθεια να αναλύσει τα αίτια των κακών εμφανίσεων και των αρνητικών αποτελεσμάτων.

Ο Αντρέα Στραματσόνι και οι συνεργάτες του εξέτασαν τα στατιστικά των τελευταίων παιχνιδιών και την απόδοση των ποδοσφαιριστών, προκειμένου να καταλήξουν σε συμπεράσματα και το κυριότερο, να αναζητήσουν λύσεις εν όψει των προσεχών αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Τέθηκαν όλα τα ζητήματα, όπως η έλλειψη δυνάμεων στο δεύτερο ημίχρονο, η λανθασμένη νοοτροπία και τα ατομικά λάθη. Βέβαια, ο διαθέσιμος χρόνος είναι λίγος, αλλά ο προπονητής και οι βοηθοί του υποχρεούνται να επιλύσουν τα προβλήματα.

Στη διάρκεια της προπόνησης, ο Στραματσόνι είχε μεμονωμένες ολιγόλεπτες συζητήσεις με τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές, όπως τον Μπεργκ, τον Λέτο, τον Μολέντο και τον Μέστο, καθώς με τις επιλογές του Ιμπάρμπο και Γουακάσο. Ο Ιταλός ενδιαφέρθηκε να μάθει την άποψη των παικτών, καθώς και να προχωρήσει σε συστάσεις για την απόδοση τους στα παιχνίδια.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ