ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στραματσόνι Vs Γκώνια

Στραματσόνι Vs Γκώνια

Η απόφαση για αναβολή της 11ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας “κατευθύνει” πολλούς προπονητές στη... διέξοδο των φιλικών αγώνων και ένας εξ' αυτών θα είναι το Παναθηναϊκός – Καλλιθέα το πρωί του Σαββάτου (19/11, 11.30) στο “Γ. Καλαφάτης”.

Το είχε αποφασίσει ο Αντρέα Στραματσόνι και το κάνει πράξη. Αν δεν διεξαγόταν η 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας ήθελε ένα φιλικό ματς και ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού δεν θα είναι ομάδα της πρώτης κατηγορίας. Αποφασίστηκε να είναι η Καλλιθέα του Τάκη Γκώνια, ο οποίος συγκέντρωσε τις δύο προηγούμενες εβδομάδες τα φώτα της δημοσιότητας λόγω της διαφορετικότητας στον τρόπο με τον οποίο εκφράζεται προς ταmedia,αλλά και κάποιων δηλώσεών του, εύκολα παρεξηγήσιμων.

Ο Ιταλός τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες οι οποίοι δεν αγωνίζονται συχνά ως βασικοί, αλλά ενδεχομένως παράλληλα να αξιολογήσει και την κατάσταση ορισμένων παικτών που διανύουν την περίοδο της “επανένταξης” μετά από τραυματισμούς, όπως οι Ζέκα, Λεντέσμα, Μπεργκ, Σαμπά και ασφαλώς ο... ξεχασμένος από πολλούς, Ράσμους Τελάντερ.

Δυστυχώς για τους δημοσιογράφους το φιλικό θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών στο “Γ. Καλαφάτης” και δεν θα έχουν την ευκαιρία να δουν και να αξιολογήσουν από κοντά και τους παίκτες του Τριφυλλιού, αλλά και το σχέδιο της Καλλιθέας απέναντι σε έναν αντίπαλο ο οποίος έξι πέντε μέρες αργότερα θα παίξει στο κατάμεστο “Amsterdam Arena”...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ