ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στραματσόνι: "Ματς κλειδί, ο ΠΑΟΚ μας έχει βάλει πέντε γκολ"

Στραματσόνι: "Ματς κλειδί, ο ΠΑΟΚ μας έχει βάλει πέντε γκολ"
Στραματσόνι ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέα Στραματσόνι εξήγησε γιατί ο ΠΑΟΚ αποδείχθηκε κακός δαίμονας του Παναθηναϊκού φέτος και τόνισε πως αν οι πράσινοι μείνουν πιστοί στο πλάνο τους θα κερδίσουν την Κυριακή (15/5).

Την Κυριακή (15/5, 20:30) ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί στην γεμάτη Λεωφόρο τον ΠΑΟΚ για τη δεύτερη αγωνιστική των playoffs. Μιλώντας στην NOVA, ο προπονητής των πράσινων, Αντρέα Στραματσόνι, ξεκίνησε τις δηλώσεις του λέγοντας πόσο σημαντικό είναι το συγκεκριμένο παιχνίδι:

"Χάσαμε μία καλή ευκαιρία να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, από τη στιγμή που υπάρχουν έξι παιχνίδια, δεν αλλάζει το πλάνο μας", είπε αρχικά και συνέχισε:

Για τον Στιλ, είπε: "Φυσικά και τον εμπιστεύομαι. Δεν μου αρέσει να λέω πως φταίει πάντα ένας, αλλά όλη η ομάδα (Νάνο, Μολέδο). Πρώτα απ όλα δεν έφταιγε ένας παίκτης, αλλά πολλοί μαζί κι εγώ. Το λάθος είναι λοιπόν για όλους".

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ, τόνισε: "Κάθε παιχνίδι είναι τεστ και πρέπει να αποδείξεις πως παίζεις για τη νίκη από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό. Έχουμε τους ίδιους βαθμούς και είναι δυνατό τεστ".

Για το 2-2 στη Λεωφόρο στον β΄γύρο και αν πήρε κάποιο μάθημα από το συγκεκριμένο ματς: "Για να είμαι ειλικρινής, πήρα πολλά μαθήματα από όλη τη σεζόν. Από κάθε ματς μπορείς να μάθεις κάτι. Φυσικά ποτέ δεν υποτιμούμε τον ΠΑΟΚ. Πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι για να πάρουμε το τρίποντο, είναι ματς - κλειδί, έχουμε και οι δυο ομάδες τους ίδιους βαθμούς".

Αν είδε κάτι στο πρώτο παιχνίδι του ΠΑΟΚ που θα προσέξει: "Αν εξαιρέσουμε τον Παναθηναϊκό, και το έχω ξαναπεί, ο ΠΑΟΚ έχει τις καλύτερες μονάδες ατομικά. Είναι γρήγοροι και καλοί στο ένας εναντίον ενός. Επίσης είναι καλοί στον κενό χώρο, οπότε πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας, δεχθήκαμε πέντε γκολ στα μεταξύ μας δύο ματς, όμως αν είμαστε μέσα στο πλάνο μας, τότε θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς".

Για το γεγονός πως θα υπάρχει κόσμος στην Λεωφόρο, τόνισε: "Είμαστε χαρούμενοι και να τα δώσουμε όλα για τους εαυτούς μας και τον κόσμο. Θα τους χρειαστούμε και είμαστε σίγουροι πως θα βρεθούν στο πλευρό μας μέχρι το τέλος".

Photo Credits: Action images

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ