ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στραματσόνι: "Ήταν μόνο μία προπόνηση"

Στραματσόνι: "Ήταν μόνο μία προπόνηση"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέα Στραματσόνι τόνισε πως το σημαντικό είναι ότι έχει όλους τους παίκτες του Παναθηναϊκού σε καλή κατάσταση και σχολίασε τη φιλική νίκη επί της Σιλφόλντε.

Απέναντι στην ερασιτεχνική Σιλφόλντε, ο Παναθηναϊκός νίκησε 2-0 και σίγουρα δεν ήταν... καταιγιστικός! Ο Αντρέα Στραματσόνι επεσήμανε πως το ματς ήταν προπονητικού χαρακτήρα και το σημαντικό είναι ότι οι Ιμπάρμπο και Χουλτ πήραν χρόνο συμμετοχής.

Μετά τη λήξη του παιχνιδιού. ο Αντρέα Στραματσόνι μίλησε στην κάμερα της Nova...

Για την απόδοση της ομάδας: "Ήταν σημαντικό να ενσωματώσουμε τους δύο νέους παίκτες (Ιμπάρμπο και Χουλτ) και μετά μόνο από δύο ημέρες που ήταν με την ομάδα, ήθελαν να αρχίσουν και να μάθουν τη φιλοσοφία μας. Το σημερινό δεν ήταν κάτι παραπάνω από μία προπόνηση".

Για το αν βγήκαν φάσεις που έχουν δουλευτεί στις προπονήσεις: "Για να είμαι ειλικρινής, ήρθε από τη δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις. Πρέπει να βελτιωθούμε και να προσαρμοστούμε με το νέο σύστημα. Δεν είμαι σημαντικό να αναλύσουμε τώρα το ματς, αλλά να το καταλάβουν οι παίκτες μας".

Για το πότε περιμένει να βγει η δουλειά του: "Τώρα είναι σημαντικό που έχουμε όλους τους παίκτες σε καλή κατάσταση και χωρίς τραυματισμούς. Ο Κλωναρίδης και ο Νάνο θα μπουν και αυτοί. Αυτό που μετράει περισσότερο είναι να δουλεύουμε με όλους χωρίς προβλήματα και να προσαρμοστούμε. Με τη Φενέρ θέλω να δοκιμάσω πιο πολλά για την τακτική μου".

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ