ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στόχος το απόλυτο κόντρα στον Πανθρακικό

Στόχος το απόλυτο κόντρα στον Πανθρακικό
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός έχει σύμμαχο την παράδοση στα εκτός έδρας παιχνίδια του κόντρα στον Πανθρακικό καθώς μετράει 3 νίκες στα ισάριθμα ματς που έχει δώσει στην Κομοτηνή. Διαβάστε αναλυτικά (videos).

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα και οι παίκτες του θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά την εντός έδρας ισοπαλία (1-1) κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, με τους "πράσινους" να έχουν δύο ατού ενόψει της αναμέτρησης της 3ης αγωνιστικής.

Το ένα αφορά την παρουσία κόσμου του "τριφυλλιού" στο γήπεδο καθώς οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έχουν πάρει 1800 εισιτήρια για το ματς στην Κομοτηνή, ενώ το δεύτερο έχει να κάνει με την σούπερ ευνοϊκή παράδοση που έχει χτίσει η ομάδα του Παναθηναϊκού στη συγκεκριμένη έδρα τα τελευταία χρόνια.

Συνολικά, οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί τρεις φορές την τελευταία τετραετία με γηπεδούχο τον Πανθρακικό, με όλα τα ματς να έχουν πάντα νικητή το "τριφύλλι".

Η πρώτη μεταξύ τους κόντρα ήταν τη σεζόν 2008-09. Τότε η ομάδα της Κομοτηνής είχε προηγηθεί με 1-0 όμως η αντίδραση των φιλοξενουμένων ήταν άμεση.

"Τρίποντο" με ανατροπή

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης έφερε το ματς στα ίσα, ο Βαγγέλης Μάντζιος έδωσε προβάδισμα και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα "τελείωσε" το ματς για τους παίκτες του Τεν Κάτε.

"Παρέλαση" στο Κύπελλο

Την ίδια σεζόν, ο Παναθηναϊκός ανέβηκε ξανά στη Θράκη για να αντιμετωπίσει τον Πανθρακικό στο Κύπελλο, με την αθηναϊκή ομάδα να κάνει επίδειξη ισχύος νικώντας με 4-0.

Σκόρερ στην αναμέτρηση για τους παίκτες του Χενκ Τεν Κάτε ήταν οι Ρουκάβινα, Γκάμπριελ, Κλέιτον και Χριστοδουλόπουλος.

Ο Λέτο έλυσε τον "γόρδιο δεσμό"

Την επόμενη σεζόν (2009-2010), ο Παναθηναϊκός τα "βρήκε σκούρα" μέχρι να λυγίσει την αντίσταση του Πανθρακικού, όμως τελικά αυτό έγινε λίγο πριν το φινάλε.

Οι "πράσινοι" έχασαν σωρεία ευκαιριών όμως τελικά χρειάστηκαν μία ατομική ενέργεια του Τζιμπρίλ Σισέ και μία προβολή του Σεμπαστιάν Λέτο για να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης, στο δρόμο προς την κατάκτηση του πρώτου τους τίτλου μετά το 2004.

Δείτε την Κυριακή στις 22:30, την εκπομπή SUPER BALL, παρακολουθήστε τα γκολ των αγώνων και σχολιάστε μαζί με τον Παντελή Βλαχόπουλο, τον Θέμη Καίσαρη και μια εκλεκτή ομάδα δημοσιογράφων, όσα συνέβησαν στην 3η αγωνιστική της Superleague

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ