ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Στόχος μας η καθιέρωση στον Παναθηναϊκό"

"Στόχος μας η καθιέρωση στον Παναθηναϊκό"
INTIME SPORTS

Να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά και να βρεθούν να παίζουν στην πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού θέλουν οι Μουζακίτης, Γιαννιτσάνης και Σταματάκης.

Παίκτες του Παναθηναϊκού τουλάχιστον μέχρι το 2016 θα είναι οι Αλέξανδρος Μουζακίτης, Νίκος Γιαννιτσάνης και Γιάννης Σταματάκης μετά την ανανέωση των συμβολαίων τους με το Τριφύλλι που έγινε στην διάρκεια της εβδομάδας.

Οι τρεις νεαροί άσοι είδαν την διοίκηση του Τριφυλλιού να τους δείχνει μια έμπρακτη εμπιστοσύνη κάνοντας τους νέα συμβόλαια και "δένοντας" τους για τα επόμενα χρόνια στην Παιανία.

Οι τρεις άσοι με δηλώσεις τους μετά την αναμέτρηση της ομάδας των Νέων με τον Πανιώνιο έκαναν λόγο για την πιο ευχάριστη στιγμή έως τώρα στην καριέρα τους και ότι πλέον βρίσκονται πιο κοντά στο όνειρο τους, στην ένταξη δηλαδή στο ρόστερ της πρώτης ομάδας και της συμμετοχής τους με την ομάδα του Παναθηναϊκού.

Μουζακίτης: "Κάτω το κεφάλι και σκληρή δουλειά"

Ο Αλέξανδρος Μουζακίτης που αγωνίζεται ως εξτρέμ στο Τριφύλλι έχοντας ως κύριο προσόν την ταχύτητα του και την τεχνική του ευχαρίστησε την διοίκηση των πράσινων για το νέο συμβόλαιο και δήλωσε ότι τώρα πρέπει να δουλέψει ακόμα πιο σκληρά:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα για τρία χρόνια στον Παναθηναϊκό. Αισθάνομαι ότι πιάνουν τόπο οι κόποι μου. Πλησιάζω την πρώτη ομάδα και το όνειρο μου που είναι να αγωνιστώ σε αυτή. Από εδώ και πέρα πρέπει να έχω κάτω το κεφάλι, να δουλέψω σκληρά και να αποδείξω σε αυτούς που με πιστεύουν ότι αξίζω να είμαι στον Παναθηναϊκό».

Επόμενος στόχος η είσοδος σου στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας το καλοκαίρι;
«Φυσικά και θέλω το καλοκαίρι να βρεθώ στην προετοιμασία με την πρώτη ομάδα και από εκεί και πέρα θα δουλέψω σκληρά ώστε να κερδίσω μια θέση στο ρόστερ».

Θέλεις να ευχαριστήσεις κάποιους που σε βοήθησαν να φτάσεις στο σημείο που είσαι όλο αυτό τον καιρό;
«Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Σαμαρά ο οποίος έχει τον πρώτο λόγο για τις αποφάσεις για τα δικά μας συμβόλαια και εν συνεχεία θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές που με δουλεύουν όλα αυτά τα χρόνια για να εξελιχθώ και να φτάσω στο σημείο να έχω το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο».

Γιαννιτσάνης: "Να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη"

Ο έτερος νεαρός πράσινος Νίκος Γιαννιτσάνης που αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια ως περιφερειακός επιθετικός, ως εξτρέμ αλλά και ως σέντερ φορ υποστήριξε πως το όνειρο του από μικρό παιδί είναι να παίξει στον Παναθηναϊκό και ευχαρίστησε την διοίκηση του Τριφυλλιού, αλλά και όλους τους προπονητές που είχε τα προηγούμενα χρόνια:

«Είμαι πολύ χαρούμενος με την υπογραφή του νέου μου συμβολαίου. Σίγουρα είναι κάτι που ήθελα πολύ και όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν πως αυτό ήταν το όνειρό μου από μικρό παιδί. Θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου έδειξε ο σύλλογος με αυτό το νέο συμβόλαιο».

Επόμενος στόχος η είσοδος σου στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας το καλοκαίρι;
«Ο μόνος στόχος πλέον είναι η σκληρή και καθημερινή δουλειά στις προπονήσεις.Θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να ανταποδώσω με το παραπάνω τις προσδοκίες του συλλόγου στο πρόσωπό μου».

Θέλεις να ευχαριστήσεις κάποιους που σε βοήθησαν να φτάσεις στο σημείο που είσαι όλο αυτό τον καιρό;
«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές της ακαδημίας που με βοήθησαν όλα αυτά τα χρόνια. Γίνεται μια εξαιρετική δουλειά στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και σε αυτό έχει σημαντικό ρόλο ο κύριος Σαμαράς που έχει ανεβάσει επίπεδο την ακαδημία».

Σταματάκης: "Ένα-ένα τα βήματα και σταθερά"

Τέλος ο Γιάννης Σταματάκης ο οποίος υπέγραψε για δυο χρόνια καθώς το συμβόλαιο του έληγε το 2014 υποστήριξε ότι από εδώ και πέρα πρέπει με σταθερά βήματα να δουλέψει για να βρεθεί στο κατώφλι της πρώτης ομάδας ενώ ευχαρίστησε και αυτός με την σειρά του τον Γιάννη Σαμαρά και τους προπονητές που είχε ως σήμερα στο Τριφύλλι:

"Είμαι πολύ χαρούμενος με την ανανέωση του συμβολαίου μου και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και εγώ θα προσπαθήσω να τιμήσω το συμβόλαιο μου και την εμπιστοσύνη τους".

Επόμενος στόχος η είσοδος σου στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας το καλοκαίρι;
"Ναι επόμενος στόχος μου είναι ένα-ένα τα βήματα και σταθερά μέχρι την καθιέρωση και στην πρώτη ομάδα κάτι το οποίο αποτελεί και ένα παιδικό μου όνειρο".

Θέλεις να ευχαριστήσεις κάποιους που σε βοήθησαν να φτάσεις στο σημείο που είσαι όλο αυτό τον καιρό;
"Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Σαμαρά και όλους τους προπονητές που είχα στο πέρασμα όλων αυτών των χρόνων γιατί όλοι με βοήθησαν στο να φτάσω εδώ που είμαι σήμερα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ