ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στον προθάλαμο της εθνικής Σουηδίας ο Μπεργκ

Στον προθάλαμο της εθνικής Σουηδίας ο Μπεργκ
Μπεργκ INTIME SPORTS

O oμοσπονδιακός προπονητής της Σουηδίας Έρικ Χαμρέν σκέφτεται σοβαρά να επαναφέρει έπειτα από ένα χρόνο στην εθνική τον Μάρκους Μπεργκ.

Η Μάρκους Μπεργκ έχει τραβήξει το βλέμμα του ομοσπονδιακού προπονητή της Σουηδίας Έρικ Χαμρέν. Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού έχει σημειώσει 4 γκολ σε 7 ματς του πρωταθλήματος και ο Χαμρέν σκέφτεται την επιστροφή του Μπεργκ στην εθνική ομάδα.

Ενόψει των αγώνων μπαράζ ο Γιόχαν Ελμάντερ έχει τεθεί εκτός λόγω τραβήγματος στο οπίσθιο μηριαίο, ο Αλεξάντερ Γκερντ της Γιουνγκ Μπόις έχει δικαστικούς... μπελάδες λόγω επίθεσης στη σύζυγο του και όπως τονίζουν οι Σουηδοί ο Μπεργκ είναι μία πολύ καλή επιλογή για την εθνική ομάδα.

Ο Χαμρέν έχει ήδη στα χέρια του dvd με αγώνες του Μπεργκ στον Παναθηναϊκό και σκέφτεται να τον ενεργοποιήσει. Τελευταία φορά που ο Μπεργκ αγωνίστηκε στην εθνική Σουηδίας ήταν στις 16 Οκτωβρίου 2012 στο 4-4 με τους Γερμανούς.

Ο μέσος της ΤΣΣΚΑ Πόντους Βέρνμπλουμ δήλωσε σε ιστοσελίδα για την πιθανή επιστροφή του Μπεργκ: " Είναι ξεκάθαρο πως έχει αυξήσει πλέον τις πιθανότητες του. Όταν παίζει σταθερά σε μία ομάδα συνήθως βρίσκει την αίσθηση του γκολ. Όλα πηγαίνουν καλά και πάλι για τον Μάρκους.

Κι ελπίζουμε ότι θα επιστρέψει μαζί μας. Αν συνεχίσει έτσι πιστεύω πως θα επανέλθει στην ομάδα. Είναι παίκτης που χρειάζεται η εθνική".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ