ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κινητικότητα στα εισιτήρια και ευχαριστώ της "Συμμαχίας"

Κινητικότητα στα εισιτήρια και ευχαριστώ της "Συμμαχίας"
INTIME SPORTS

Αρκετοί φίλοι του Παναθηναϊκού βρέθηκαν την Τρίτη στα εκδοτήρια της Λεωφόρου για να πάρουν ένα εισιτήριο για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ενώ υπήρξαν και αρκετές νέες έγγραφες.

Έντονη κινητικότητα υπήρξε την Τρίτη, πρώτη μέρα κυκλοφορίας των εισιτηρίων για Πανθρακικό και Ολυμπιακό, στα εκδοτήρια της Λεωφόρου Αλεξάνδρας με αρκετού φίλους της "Συμμαχίας" να πηγαίνουν να παίρνουν τα εισιτήρια τους αλλά και αρκετούς να γράφονται για πρώτη φορά έτσι ώστε να μπορούν να πάρουν εισιτήριο για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα για τον λόγο αυτό η "Παναθηναϊκή Συμμαχία" έβγαλε και σχετική ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί όσους φίλους του Τριφυλλιού έδειξαν την στήριξη τους:

"Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού για την σημερινή τους προσέλευση στα εκδοτήρια του γηπέδου μας, για την αγορά εισιτηρίου για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Η στήριξη αλλά και η συμμετοχή σας είναι πολύ σημαντική καθώς όλοι σας αποτελείτε τον βασικό χρηματοδότη της ομάδας μας. Λόγω της αυξημένης ζήτησης των εισιτηρίων από φιλάθλους μας σε συνδυασμό με την μικρή χωρητικότητα του γηπέδου αλλά και τον περιορισμένο αριθμών εισιτηρίων, δεν μπορούμε να κάνουμε κράτηση αυτών.

Θα θέλαμε λοιπόν να παρακαλέσουμε θερμά όλα τα μέλη μας, αλλά και αυτούς που επιθυμούν να εγγραφούν στην Παναθηναϊκή Συμμαχία προκειμένου να αγοράσουν το εισιτήριο τους, να προσέλθουν άμεσα στα εκδοτήρια για την αξιοποίηση των προνομίων τους.

Οι κάτοικοι του εξωτερικού αλλά και της επαρχίας μπορούν να στέλνουν τα αιτήματα τους στο [email protected] . Για όσους φιλάθλους επιθυμούν να εγγραφούν στην Παναθηναϊκή Συμμαχία μπορούν να δουν τους τρόπους εγγραφής εδώ".

Σε ότι έχει να κάνει τώρα με τις τιμές των εισιτηρίων για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό άνθρωποι του Παναθηναϊκού υποστήριζαν πως από τα περίπου οκτώ χιλιάδες εισιτήρια που βγαίνουν στα εκδοτήρια (τα υπόλοιπα είναι διαρκείας), σχεδόν πέντε χιλιάδες εξ αυτών, δηλαδή ένα ποσοστό του 60% κοστίζουν 20 ΕΥΡΩ, μια τιμή πάρα πολύ λογική για ένα ντέρμπι.

Άρα τα ακριβά εισιτήρια είναι πάρα πολύ λίγα και μάλιστα σημείωναν πως σε γήπεδα όπως στην Λειβαδιά, στην Ξάνθη, στην Κομοτηνή οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έχουν πληρώσει 30 και 40 ευρώ χωρίς τότε όμως να γίνει αντικείμενο σχολιασμού από κανέναν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ