ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στον Παναθηναϊκό με τα μισά

Στον Παναθηναϊκό με τα μισά
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Καρέλης άφησε το καλοκαίρι τα διπλάσια χρήματα στην Ρωσία για να παίξει στον Παναθηναϊκό. Διαβάστε την ιστορία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Sportday", o Νίκος Καρέλης ενημερώθηκε το περασμένο καλοκαίρι ότι ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός να τον αποκτήσει αλλά τα λεφτά που έπαιρνε στην Ρωσική Αμκάρ δεν μπορούσε να τα δώσει ο Παναθηναϊκός.

Αυτό λίγο απασχόλησε τον νεαρό επιθετικό ο οποίος τόνισε στον ατζέντη του ότι όνειρο του ήταν να παίξει στον Παναθηναϊκό και ήταν ευκαιρία γι' αυτόν να φορέσει την πράσινη φανέλα.

Με τη κίνηση του αυτή άφησε ένα συμβόλαιο της τάξης των 140.000 ευρώ για να πάρει από τον Παναθηναϊκό τα μισά! Ο Καρέλης υπέγραψε συμβόλαιο για τέσσερα χρόνια και οι αποδοχές του φέτος μπορεί να φτάσουν τις 85.000 ευρώ. Το μεγαλύτερο ποσό είναι πάγιο και λίγα αφορούν μπόνους.

Η Αμκάρ δεν άφηνε ελεύθερο τον Καρέλη και αξίωνε ένα ποσό για τον παραχωρήσει. Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε να διαθέσει το ποσό των 100.000 ευρώ για να τον αποκτήσει. Χρήματα που θα εξοφληθούν σταδιακά σε ένα χρόνο.

Ο ταλαντούχος επιθετικός ήθελε να παίξει στον Παναθηναϊκό δεν το κατάφερε πριν τρία χρόνια όταν το όνομα του είχε ακουστεί για τους "πράσινους", ωστόσο τώρα δεν σκόπευε να αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Ο Νίκος Καρέλης εκτός από τον Παναθηναϊκό τα πάει καλά και με την Εθνική Ελπίδων όπου έχει 15 συμμετοχές και επτά γκολ. Πρόσφατα πέτυχε γκολ στον νικηφόρο αγώνα της Εθνικής με την Σουηδία.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ