ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στοίχημα και... αγγαρεία

Στοίχημα και... αγγαρεία
INTIME SPORTS

Σε πιο χαλαρούς ρυθμούς η απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου με τέσσερις πράσινους να μένουν προληπτικά εκτός προγράμματος. (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα χαλάρωμα είχε προγραμματίσει για το απόγευμα του Σαββάτου ο Γιάννης Αναστασίου για τους παίκτες του Παναθηναϊκού στην Πολωνία, όμως η άσκηση που έβαλε στους Κυπελλούχους ήταν σημαντικό... εμπόδιο για κάποιους.

Στοίχημα και... αγγαρεία
INTIME SPORTS

Συγκεκριμένα, είχε οριοθετήσει με κώνους τέσσερις μικρές περιοχές στο ύψος των κόρνερ και στη συνέχεια χώρισε τους παίκτες σε ζευγάρια. Κατά την διάρκεια της άσκησης τα ζευγάρια έπρεπε να κάνουν το εξής: Ο ένας από το ημικύκλιο της μεσαίας γραμμής έπρεπε να κάνει βαθιά μπαλιά προς τον άλλο, ο οποίος έπρεπε να την κοντρολάρει εντός της οριοθετημένης περιοχής χωρίς η μπάλα να πέσει στο έδαφος.

Στη συνέχεια, αυτός που έκανε το κοντρόλ έπρεπε να κάνει σέντρα προς τη μεγάλη περιοχή, εκεί όπου ο συμπαίκτης του έπρεπε να σκοράρει χωρίς η μπάλα να ακουμπήσει στο έδαφος.

Η άσκηση τελείωνε για κάθε ζευγάρι που σημείωνε 4 γκολ, ενώ το τελευταίο ζευγάρι θα έκανε την... αγγαρεία να μαζέψουν τα σημαιάκια, τους κώνους και τις μπάλες.

Νικητές Λαγός-Ατζαγκούν, χαμένοι οι Μαλντίν-Νιούμαν

Το ζευγάρι που τελείωσε πρώτο απ' όλα την άσκηση ήταν οι Λαγός και Ατζαγκούν, ενώ οι... άτυχοι που μάζεψαν τους κώνους κτλ. ήταν οι Μαλντίν και Νιούμαν. Κατά την διάρκεια της άσκησης υπήρχε αρκετό πάθος και είναι χαρακτηριστική η στιγμή που ο Πέτριτς έχασε μια ευκαιρία και πέταξε την φανέλα επειδή δεν κατάφερε να σκοράρει.

Να σημειωθεί ότι δεν προπονήθηκαν οι Τριανταφυλλόπουλος (ένιωσε σφίξιμο), Μέντες (πόνος στα δάχτυλα) και Νάνο (ενοχλήσεις στο δικέφαλο), ώστε να μη ρισκάρουν τραυματισμό αν και κανενός η κατάσταση δεν εμπνέει ανησυχία. Ατομικό θα κάνει για δυο ημέρες ο Κοτσόλης αφού έχει φλεγμονή στα δάχτυλα.

Στοίχημα και... αγγαρεία
INTIME SPORTS

Την Κυριακή οι παίκτες του Τριφυλλιού έχουν ρεπό, ωστόσο ο Γιάννης Αναστασίου θα τους κάνει μάθημα στην τακτική σε θεωρητικό επίπεδο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τεχνικός του Τριφυλλιού ήταν σε καλή διάθεση και έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών στην άσκηση που τους έβαλε.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ