ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Στοιχεία που θυμίζουν Ιμπραχίμοβιτς ο Μπερίσα"

"Στοιχεία που θυμίζουν Ιμπραχίμοβιτς ο Μπερίσα"

Ο Ιταλός δημοσιογράφος του Tuttomercatoweb Γκαετάνο Μοτσιάρο ακτινογραφεί για λογαριασμό του Sport24.gr τον νεοφερμένο φορ του Παναθηναϊκού, Βαλμίρ Μπερίσα. "Έξυπνος φορ, παγκόσμιου επιπέδου που έχει το στιλ του Ιμπραχίμοβιτς".

Ο 18χρονος Σουηδός επιθετικός με αλβανικές ρίζες έκλεψε την παράσταση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U-17 που διεξήχθη τον περασμένο Νοεμβρίο καθώς αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης με εφτά γκολ.

Ο Μπερίδα πέτυχε εφτά γκολ με το τακουνάκι κόντρα στην Ονδούρα να θυμίζει τον συμπατριώτη του, Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

Η μεταγραφή του από την Χάλμσταντ στη Ρόμα ήταν θέμα χρόνου. Μίλαν, Ρόμα, Ίντερ, Γιουβέντους, Ντόρτμουντ, Λίβερπουλ, Τότεναμ, Σάντερλαντ, Σέλτικ και Άγιαξ ενδιαφέρθηκαν για την απόκτηση του.

Τελικά οι "τζιαλορόσι" απέσπασαν την υπογραφή με συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών. Ο Μπερίσα μέσω Ρώμης κατέληξε με την μορφή δανεισμού στον Παναθηναϊκό.

"Στοιχεία που θυμίζουν Ιμπραχίμοβιτς ο Μπερίσα"

Ο ρεπόρτερ του "tuttomercatoweb.com" Γκαετάνο Μοτσιάρο μίλησε στο Sport24.gr για τον Βαλμίρ Μπερίσα.

"Θεωρώ πως είναι ένας στράικερ παγκόσμιας κλάσης. Είναι ποδοσφαιριστής που μπορεί να συνεργαστεί στην επίθεση με τον παρτενέρ του και να αφομοιώσει άμεσα τα χαρακτηριστικά του.

"Στοιχεία που θυμίζουν Ιμπραχίμοβιτς ο Μπερίσα"

Έχει έναν διαφορετικό τρόπο με το οποίο προσεγγίζει το παιχνίδι. Είναι ένας οξυδερκής φορ με πολλές διαφορετικούς τρόπους σκοραρίσματος

Κατά κάποιο τρόπο θυμίζει τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς παρότι είναι μικρός σε ηλικία και έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης. Ο τρόπος με τον οποίο αγωνίζεται διαφέρει από παιχνίδι σε παιχνίδι και εξαρτάται από το πως κινείται ο παρτενέρ του στην επίθεση κάτι που δεν είναι συνηθισμένο για ένα παιδί 18 ετών.

"Στοιχεία που θυμίζουν Ιμπραχίμοβιτς ο Μπερίσα"

Είναι ποδοσφαιριστής με μεγάλο ταλέντο, γρήγορος, που μπορεί να χρησιμοποιήσει εξίσου καλά και τα δύο πόδια. Μπορεί να παίξει ως σέντερ φορ αλλά και πίσω από το 9άρι. Θα βοηθήσει τον Παναθηναϊκό.

Το μόνο που του λείπει η εμπειρία. Δεν έχει παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο για αυτό άλλωστε η Ρόμα τον παραχώρησε στον Παναθηναϊκό".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ