ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο χέρι του Πρίγκιπα να μπει στον Παναθηναϊκό

Στο χέρι του Πρίγκιπα να μπει στον Παναθηναϊκό
Πρίγκιπας Φεϊζάλ Αλ Σαούν INTIME SPORTS

Στο χέρι του Πρίγκιπα Φεϊζάλ είναι το αν θα μπει στον Παναθηναϊκό αναφέρουν στην ΕΕΑ.

Το μεσημέρι της Πέμπτης ο Πρίγκιπας Φεϊζάλ Αλ Σαούντ σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ανέλυσε το πλάνο του για την επόμενη μέρα στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού.

Μοναδικά εμπόδια μέχρι στιγμής, σύμφωνα με την πλευρά του Πρίγκιπα πάντα, είναι να παρθεί το πράσινο φως από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και φυσικά να επέλθει συμφωνία με την οικογένεια Βαρδινογιάννη.

Ωστόσο ομολόγησε ότι δεν έχει συναντηθεί με τον Τζίγγερ, γεγονός που σίγουρα δεν είναι ενθαρρυντικό, όμως βρίσκεται σε επικοινωνία με τους δικηγόρους της πλευράς Βαρδινογιάννη.

Αυτή είναι η μία πλευρά και αναμένεται σύντομα να έχουμε εξελίξεις. Από εκεί και πέρα υπάρχει η υπόθεση της ΕΕΑ.

Δεν θα υπάρξει πρόβλημα

Από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αναφέρουν πως από τη στιγμή που ήδη βρίσκεται σε ισχύ ο νέος αθλητικός νόμος Γερουλάνου (έγινε υπό την πίεση για τον προηγούμενο Πρίγκιπα), που επιτρέπει σε ξένους επιχειρηματίες να μπουν στο ποδόσφαιρο, τα πάντα είναι στο χέρι του Πρίγκιπα.

Αρκεί βέβαια να δικαιολογήσει τα χρήματα που έχει σκοπό να βάλει στον Παναθηναϊκό και αυτά να "φαίνονται" ξεκάθαρα. Όλα λοιπόν θα τελειώσουν οριστικά σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Τέλος να πούμε πως από την ΕΕΑ δεν επιβεβαίωσαν ούτε διέψευσαν για το αν υπάρχουν επαφές με την πλευρά Τσάκα, απλά ανέφεραν αυτά τα στοιχεία που ισχύουν για οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο ξένο επενδυτή.

Παρακολουθήστε την συνέντευξη Τύπου του Πρίγκιπα Φαϊζάλ σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών για σχετικά με το ενδιαφέρον του για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Το τρέξιμο για τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ξεκίνησε από την Τετάρτη το απόγευμα με επίσκεψη στα γραφεία της ΕΠΟ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ