ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έπιασαν δουλειά στον Παναθηναϊκό

Έπιασαν δουλειά στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Το τρέξιμο για τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ξεκίνησε από την Τετάρτη το απόγευμα με επίσκεψη στα γραφεία της ΕΠΟ. Την Παρασκευή στην Παιανία ο Γόντικας.

Ο Παναθηναϊκός απέκτησε διοίκηση μετά από σχεδόν ενάμιση μήνα και σκοπός των πράσινων είναι από εδώ και στο εξής να μην χαθεί ούτε ώρα.

Άλλωστε τα πράγματα για το Τριφύλλι με πρώτο και κύριο το θέμα της αδειοδότησης είναι πολύ δύσκολα για τους πράσινους οι οποίοι πρέπει να κάνουν σπριντ για να προλάβουν ημερομηνίες και προθεσμίες.

Για αυτό και στον Παναθηναϊκό μην θέλοντας να χάσουν ούτε ώρα ξεκίνησαν από το απόγευμα της Τετάρτης κιόλας να τρέχουν τις διαδικασίες.

Συγκεκριμένα ο αντιπρόεδρος, πλέον, του Παναθηναϊκού Στράτος Σωπήλης μαζί με τους υπεύθυνους οικονομικού τμήματος Χειμάρα και Στάμο βρέθηκαν στην ΕΠΟ όπου είχαν μια ενημέρωση από τους ανθρώπους της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας για τα οικονομικά θέμα που άπτονται της αδειοδότησης του Τριφυλλιού από την ΟΥΕΦΑ.

Την Παρασκευή στην Παιανία ο Γόντικας

Από εκεί και πέρα την Παρασκευή ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γόντικας μαζί με τον Στράτο Σωπήλη, τον Βασίλη Κωνσταντίνου αλλά και τους Καμάρα, Ελευθεράκη, Δομάζο θα μεταβούν στην Παιανία.

Ο πρόεδρος του Τριφυλλιού θα μιλήσει στους παίκτες για τις εξελίξεις και θα τους ενημερώσει για τις πληρωμές που περιμένουν άπαντες στην Παιανία.

Αυτό δεν μπορούσε να γίνει την Τετάρτη καθώς η ομάδα έφυγε για Θεσσαλονίκη ενώ την Πέμπτη υπάρχει το ματς στην Τούμπα. Για αυτό και το ραντεβού διοίκησης-παικτών θα γίνει την Παρασκευή.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ