ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο Βέλγιο ο Αποστολόπουλος

Στο Βέλγιο ο Αποστολόπουλος

Ο Κώστας Αποστολόπουλος αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό και την επόμενη χρονιά θα παίξει στην 3η κατηγορία του Βελγίου με την φανέλα της Ουνιόν. Συμβόλαιο ενός χρόνου υπέγραψε ο νεαρός επιθετικός.

Στο Βέλγιο και την 3η κατηγορία με την φανέλα της Ουνιόν Σεντ Ζιλούς θα αγωνιστεί την επόμενη χρονιά ο Κώστας Αποστολόπουλος με τον νεαρό επιθετικό των πράσινων να παίρνει μεταγραφή από το τριφύλλι για την ομάδα του Βελγίου και τους πράσινους να διατηρούν ποσοστό μεταπώλησης.

Ο Αποστολόπουλος ήταν ο τελευταίος πράσινος που ήταν υπό παραχώρηση αλλά δεν είχε βρει ομάδα για να πάει ως δανεικός στην Ελλάδα παρά το γεγονός ότι έφτασε κοντά στον Λεβαδειακό. Για αυτό και οι πράσινοι συμφώνησαν να τον παραχωρήσουν στο Βέλγιο και την Ουνιόν.

Ο ίδιος μάλιστα θέλησε με ένα μήνυμα στην προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook να ευχαριστήσει τον Παναθηναϊκό και όλους όσους στάθηκαν δίπλα του και τον βοήθησαν αυτά τα έντεκα χρόνια που ήταν στο τριφύλλι.

Χαρακτηριστικά έγραψε:

"Έπειτα από έντεκα χρόνια παρουσίας στην ομάδα που με μεγάλωσε και με ανέδειξε και από μικρό παιδί με έκανε επαγγελματία ποδοσφαιριστή ήρθε ο καιρός οι δρόμοι μας να χωριστούνε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους τους ανθρώπους που όλα αυτά τα χρόνια ήταν δίπλα μου (προπονητές, συμπαίκτες, διοίκηση, ιατρικό επιτελείο, φροντιστές και φιλάθλους) τους εύχομαι τα καλύτερα στη ζωή τους με υγεία πάνω από όλα! Καλή σεζόν στον Παναθηναϊκό μας με πολλές επιτυχίες και τίτλους και να ξαναδούμε την ομάδα το συντομότερο δυνατό εκεί που πραγματικά της αρμόζει να βρίσκεται. Εις το επανειδείν!!

Τον ανακοίνωσε η Ουνιόν

Ο σύλλογος του Βελγίου μάλιστα ανακοίνωσε την απόκτηση του με μια λιτή ανακοίνωση που ανέφερε: "Η Ουνιόν Σεντ Ζιλούς είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του Κώστα Αποστολόπουλου. Ενός επιθετικού που έχει γεννηθεί στις 7 Αυγούστου 1993 και αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό. Ο νεαρός άσος υπέγραψε για ένα χρόνο με την ομάδα και τον καλωσορίζουμε σε αυτή".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ