ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο στόχαστρο της Βέρντερ Βρέμης ο Μπεργκ

Στο στόχαστρο της Βέρντερ Βρέμης ο Μπεργκ
INTIME SPORTS

Άνθρωποι από οχτώ ομάδες βρέθηκαν το Σάββατο στο Περιστέρι για την αναμέτρηση του Ατρόμητου με τον Παναθηναϊκό αλλά οι Γερμανοί είχαν συγκεκριμένο στόχο.

Η παρουσία πολλών σκάουτ στα γήπεδα της Αθήνας συνεχίστηκε και τη 32η αγωνιστική του πρωταθλήματος, προκαλώντας τις εύλογες απορίες αρκετών.

Η αιτία για την πολυήμερη παραμονή τους στη χώρα μας ήταν η διεξαγωγή του 2ου ομίλου του Elite Round για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 17 στην Πάτρα, με τη συμμετοχή της Ελλάδας, της Τουρκίας, της Πολωνίας και της Νορβηγίας.

Ευκαιρίας δοθείσης, οι σκάουτ παρακολούθησαν τα παιχνίδια της Superleague που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα και τσέκαραν ποδοσφαιριστές τους οποίους είχαν σημειώσει.

Το ματς Ατρόμητος - Παναθηναϊκός 0-0 δεν αποτέλεσε εξαίρεση και συγκέντρωσε τους εκπροσώπους των Ζενίτ, Στουτγάρδη, Βρέντερ Βρέμης, Τορίνο, Σαμπντόρια, Γκενκ, Άντερλεχτ και Κλαμπ Μπριζ.

Ο άνθρωπος της Βέρντερ όμως είχε και ένα όνομα συγκεκριμένο στο μπλοκάκι του και αυτό δεν ήταν άλλο από του Μάρκους Μπεργκ.

Την πληροφορία αυτή ενισχύει και το Κυριακάτικο δημοσίευμα της ιταλικής ιστοσελίδας Tuttomercatoweb που αναφέρει ότι η Βέρντερ έχει στο στόχαστρό της τον Σουηδό άσο του Παναθηναϊκού. Άλλωστε ο Μπεργκ είναι γνωστός στους Γερμανούς από την παρουσία του στην Μπουντσελίγκα με την φανέλα του Αμβούργου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ