ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο στόχαστρο Κάπελ και Μανιάς

Στο στόχαστρο Κάπελ και Μανιάς
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει το "χτένισμα" της ελληνικής αγοράς, μετά την απόκτηση του Σπυρόπουλου από τον Πανιώνιο, με τους Κάπελ και Μανιά να βρίσκονται πλέον στο μικροσκόπιο των "πρασίνων".

Όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα "Sportday", άνθρωπος του "τριφυλλιού" (πιθανότατα ο Κώστας Ελευθεράκης) θα παρακολουθήσει την Κυριακή στη Δράμα το παιχνίδι της τοπικής Δόξας με την Παναχαϊκή, έχοντας στραμμένη την προσοχή του σε δύο ποδοσφαιριστές.

Ο ένας είναι ο Ντίνα της Παναχαϊκής που κατά πάσα πιθανότητα θα υποβληθεί στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας σε ιατρικά τεστ πριν υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για 4 χρόνια με τους "πράσινους" και ο άλλος είναι ο Λεάντρο Κάπελ της Δόξας Δράμς.

Ο 23χρονος Ολλανδός αγωνίζεται στην επίθεση είτε στην κορυφή είτε στα πλάγια και μετράει 7 γκολ σε 14 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Football League, με το συμβόλαιό του όμως με τους "μαυραετούς" να εκπνέει το καλοκαίρι και το γεγονός αυτό να έχει κινητοποιήσει τον Παναθηναϊκό ώστε να εξετάσει την περίπτωσή του.

Την ίδια ώρα, η εφημερίδα "Goal" υποστηρίζει πως ο νέος μεγάλος στόχος από την ελληνική αγορά είναι ο Μιχάλης Μανιάς του Απόλλωνα Σμύρνης, με τον Έλληνα φορ να μετράει 5 γκολ σε 12 παρουσίες του στη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία καθώς και τα γκολ της νίκης κόντρα στον ΟΦΗ (2-0) που χάρισαν στην ομάδα του την πρόκριση στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει πως άνθρωπος των "πρασίνων" θα τον τσεκάρει και στο προσεχές παιχνίδι του Απόλλωνα κόντρα στον Πανσερραϊκό (6/1) ενώ δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση μέσα στο επόμενο 15ήμερο ώστε να "κλειστεί" ο παίκτης για να ενισχυθεί η επιθετική γραμμή που έχει αποδυναμωθεί μετά την αποχώρηση Πετρόπουλου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ