ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο προσκήνιο ο Γιοβάνοβιτς

Στο προσκήνιο ο Γιοβάνοβιτς
Γιοβάνοβιτς

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προστέθηκε στην λίστα με τους υποψήφιους προπονητές του Παναθηναϊκού.

Νέα ονόματα προκύπτουν καθημερινά όσον αφορά τον νέο προπονητή του Παναθηναϊκού. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, ένα από αυτά είναι του Σέρβου Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο 50χρονος προπονητής του ΑΠΟΕΛ έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα Κύπρου και πέρσι έφθασε μέχρι τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ με την Κυπριακή ομάδα, αφήνοντας άφωνη την ποδοσφαιρική Ευρώπη με το κατόρθωμα της.

Ο Σέρβος προπονητής είναι αυτός που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των διοικούντων του Παναθηναϊκού, καθώς φαίνεται ότι πληρεί τις προϋποθέσεις για να αναλάβει τους "πράσινους". Στα υπέρ του είναι ότι γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα.

Ο Γιοβάνοβιτς ξεκίνησε την καριέρα του το 2001 από τη Νίκη Βόλου και από τότε κάθισε στους πάγκους του Ηρακλή, της Παναχαϊκής και φυσικά του ΑΠΟΕΛ. Αν και το κασέ του έχει ανέβει μετά την περσινή του επιτυχία ωστόσο, δεν θεωρείται απαγορευτικό για τον Παναθηναϊκό.

Όλα τριγύρω αλλάζουν

Ο Σέρβος δεν είναι ο μοναδικός υποψήφιος για τον Παναθηναϊκό, αφού πρόσφατα προστέθηκε το όνομα του Πάουλο Σόουζα ενώ στη λίστα μπήκε και ο Κονσεϊσάο, ο παλαίμαχος παίκτης που φόρεσε την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Φύσσας για τεχνικός διευθυντής στον Παναθηναϊκό

Ο Κονσεϊσάο ξεκίνησε την καριέρα του ως προπονητής και πριν μερικούς μήνες έφυγε από την Ολαλένσε. Στη λίστα με τα ονόματα των υποψήφιων προπονητών είναι και του Ραούλ Κούπερ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ