ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φύσσας για τεχνικός διευθυντής στον Παναθηναϊκό

Φύσσας για τεχνικός διευθυντής στον Παναθηναϊκό

Μετά το ξεκαθάρισμα του Νίκου Λυμπερόπουλου με γραπτή δήλωση στο Sport24.gr, το όνομα του Τάκη Φύσσα ανέβηκε πιο ψηλά στην λίστα του Παναθηναϊκού για τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Σε αναζήτηση τεχνικού διευθυντή βρίσκονται στον Παναθηναϊκό και τις τελευταίες ημέρες έχουμε δει μια παρέλαση ονομάτων, δίχως βέβαια να υπάρχει κάτι οριστικό.

Η ιστορία ξεκίνησε με το όνομα του Νίκου Νταμπίζα, όμως το "ερυθρόλευκο" παρελθόν του, χάλασε τα σχέδια του Γιάννη Αλαφούζου.

Έπειτα ήρθε στο προσκήνιο ο Νίκος Λυμπερόπουλος, όμως ο ίδιος με γραπτή του δήλωση στο Sport24.gr ξεκαθάρισε πως αυτή τη στιγμή δεν υφίσταται θέμα επιστροφής του στον Παναθηναϊκό .

Τις τελευταίες ώρες, προέκυψε και ο όνομα του Τάκη Φύσσα, ο οποίος σύμφωνα με την εφημερίδα "Πράσινη" κερδίζει πόντους και η περίπτωσή του συγκεντρώνει αρκετά θετικά στοιχεία.

Άλλωστε είναι ένας άνθρωπος που έχει φορέσει την φανέλα με το "τριφύλλι", ενώ με την εμπειρία του στην Εθνική ομάδα έχει αρκετές γνωριμίες, οι οποίες μπορεί να τον βοηθήσει στην μετέπειτα πορεία του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ