ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο περιθώριο ο Κατσουράνης

Στο περιθώριο ο Κατσουράνης
INTIME SPORTS

Το κλίμα για τον Κώστα Κατσουράνη είναι βαρύ στην Παιανία ενώ αναμένεται το ίδιο να συμβεί και με άλλους παίκτες. Τι σκέφτεται να κάνει ο Αλαφούζος με τους αδιάφορους παίκτες.

Βαθιές και ριζικές αλλαγές προανήγγειλε ο Γιάννης Αλαφούζος και αυτό δεν έχει σχέση με τον Ζεσουάλντο Φέρειρα αλλά με ποδοσφαιριστές που παρουσιάζονται αδιάφοροι στο ματς.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Sportday" στο περιθώριο της κουβέντας στην "Παναθηναϊκή Συμμαχία" ο Γιάννης Αλαφούζος ξεκαθάρισε πως δεν θα ανεχτεί την αδιαφορία ορισμένων ποδοσφαιριστών.

Κάποια μέλη ανέφεραν: "οι ίδιοι έπαιξαν με την Μάδεργουελ και με την Μάριμπορ. Γιατί στο πρώτο ματς έπαιξαν με τέτοιο πάθος και χθες ήταν τόσο αδιάφοροι" με τον Αλαφούζο να απαντά: "ως εδώ. Τέρμα τα παιχνιδάκια κάποιων. Τα μέτρα θα είναι άμεσα. Η ομάδα θα προωθήσει νέα παιδιά στη συνέχεια= που θα πάρουν τις θέσεις κάποιων παικτών που είναι προκλητικά αδιάφοροι".

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ το κλίμα στην ομάδα είναι βαρύ για τον Κώστα Κατσουράνη που δεν έχει πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις στα τελευταία ματς και έτσι μαζί με άλλους ποδοσφαιριστές δεν αποκλείεται να μείνει στο περιθώριο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ