ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο κυνήγι του πράσινου... χατ τρικ

Στο κυνήγι του πράσινου... χατ τρικ

Από τον Αύγουστο του 2006 και τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη έχει να σκοράρει κάποιος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού τρία γκολ σε ένα παιχνίδι πρωταθλήματος. (VIDEOS)

Στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ο Νίκος Καρέλης και στο ματς με την Καλλονή ο Ντάνιελ Πράνιτς οι παίκτες του Παναθηναϊκού που πέτυχαν δυο γκολ σε ένα ματς και έφτασαν κοντά στο χατ τρικ αλλά δεν κατάφεραν να το πετύχουν.

Εμείς ψάξαμε να βρούμε και να θυμηθούμε από πότε έχει να σκοράρει κάποιος παίκτης των πράσινων τρία γκολ και ποιος ήταν αυτός.

Η απάντηση δεν είναι προφανής και εύκολη. Όλοι θα πουν ο Σισέ, κάποιοι άλλοι θα πουν ο Λέτο. Και όμως δεν είναι ούτε ο ένας, ούτε ο άλλος οι οποίοι στην θητεία τους στον Παναθηναϊκό είχαν 47' και 23 γκολ αντίστοιχα είχαν πετύχει χατ τρικ.

Όπως επίσης ούτε ο Τοτσέ που είχε πετύχει 20 γκολ αλλά ούτε και ο Κατσουράνης ο οποίος συνολικά έχει σημειώσει 17 γκολ με την πράσινη φανέλα αλλά δεν έχει χριστεί σκόρερ περισσοτέρων των δυο γκολ σε ένα ματς. Συνολικά τέσσερις παίκτες με 106 γκολ στην θητεία τους στον Παναθηναϊκό αλλά κανένα χατ τρικ.

Οπότε πρέπει να πάμε ακόμα πιο πίσω και συγκεκριμένα στις 20 Αυγούστου του 2006. Επτά χρόνια πίσω δηλαδή όταν ο τελευταίος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού που έχει πετύχει χατ τρικ ήταν ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης με τον "Σάλπι" στο ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα κόντρα στο Αιγάλεω στις 20 Αυγούστου του 2006 να σκοράρει τρία γκολ στη νίκη του Τριφυλλιού με 4-1 εκτός έδρας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ