ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο γήπεδο για δυο και πλέον ώρες

Στο γήπεδο για δυο και πλέον ώρες
INTIME SPORTS

Οι πράσινοι γυμνάστηκαν το πρωί για δυο και περισσότερες ώρες με τον Γιάννη Αναστασίου και τους συνεργάτες του να βγάζουν το λάδι στους πράσινους.

Η απογευματινή προπόνηση της Τρίτης αποτέλεσε το πρώτο δείγμα γραφής και η πρωινή προπόνηση της Τετάρτης έπεισε για του λόγου το αληθές. Για 2 ώρες και 10 λεπτά, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού δούλεψαν στη φυσική κατάσταση και στην τακτική.

Το πρόγραμμα άρχισε με ζέσταμα και συνεχίστηκε με σπριντ διαφορετικών ταχυτήτων στα 60 μέτρα, το οποίο διήρκεσε για 25 λεπτά.

Έπειτα, οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε τέσσερις ομάδες, όπου οι κίτρινοι (Χουχούμης, Ντίνας, Λαγός, Κουτρουμπής, Σπυρόπουλος) και οι πορτοκαλί (Ρισβάνης, Γιαννιτσάνης, Κουσίδης, Αποστολόπουλος, Δώνης) αγωνίστηκαν για την κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας, ενώ οι μπλε (Ζέκα, Μπαϊράμι, Σταματάκης) και οι πράσινοι (Μουζακίτης, Αναστασόπουλος) ήταν μπαλαντέρ για το passing game.

Η επόμενη άσκηση περιλάμβανε ανάπτυξη της ομάδας από τα άκρα και τελειώματα των φάσεων. Η επίθεση άρχιζε από τον γκολκίπερ και η μπάλα περνούσε κατά σειρά από τον ακραίο μπακ, τον κεντρικό χαφ, τον εξτρέμ και πήγαινε στο πρώτο δοκάρι, όπου ο επιθετικός έπρεπε να σουτάρει. Όλοι οι παίκτες περνούσαν κυκλικά από κάθε στάδιο της άσκησης, ενώ ο Αναστασίου ζητούσε ένα κοντρόλ και πάσα.

Ακολούθησε ένα ιδιότυπο δίτερμα, όπου οι κίτρινοι (Ρισβάνης, Κουτρουμπής, Λαγός, Δώνης, Ζέκα, Ντίνας, Γιαννιτσάνης, Μπαϊράμι) επιχειρούσαν να διασπάσουν τη διάταξη των πορτοκαλί (Καρνέζης, Αναστασόπουλος, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Σταματάκης, Κουσίδης, Μουζακίτης, Αποστολόπουλος) και να σκοράρουν την εστία του Αναγνωστόπουλου.

Το πρόγραμμα έκλεισε με διατάσεις για περίπου ένα τέταρτο. Στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος οι Καρνέζης, Αναγνωστόπουλος προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Αγριόγιαννη, ενώ ο Ταμπάκης υποβλήθηκε σε θεραπεία.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ