ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο επόμενο 48ώρο οι εξελίξεις για το δάνειο στον Παναθηναϊκό

Στο επόμενο 48ώρο οι εξελίξεις για το δάνειο στον Παναθηναϊκό
Γόντικας Πολέμης INTIME SPORTS

Μέχρι την Τετάρτη το βράδυ αναμένεται να έχει πάρει απάντηση ο Αδαμάντιος Πολέμης στις επαφές που έχει κάνει με τις τράπεζες σχετικά με το δάνειο για τον Παναθηναϊκό.

Οι μέρες περνάνε στον Παναθηναϊκό και φυσικά κανείς στο Τριφύλλι όπως τόνισε και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος στη κοπή της πίτας των Παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Τριφυλλιού δεν μπορεί να περιμένει πριγκίπισσες και σεΐχηδες.

Για αυτό και με τον σκόπελο της ΟΥΕΦΑ να παραμονεύει ο Αδαμάντιος Πολέμης τρέχει τις εξελίξεις που έχουν να κάνουν με το δάνειο που θέλει πάρει ως "εγγυητής" για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Εδώ και μέρες ο μέτοχος της πράσινης ΠΑΕ έχει ζυγίσει τα δεδομένα και έχει κάνει κάποιες επαφές με τράπεζες τόσο από το εσωτερικό όσο και από το εξωτερικό. Τράπεζες με τις οποίες συνεργάζεται για τις δουλειές του εκτός Παναθηναϊκού και φυσικά γνωρίζουν τα οικονομικά εχέγγυα που έχει πίσω του.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες στις επόμενες 48ωρες αναμένεται να έχει και τις τελικές επαφές και να ξεκαθαρίσει το αν θα μπορέσει σε πρώτη φάση η ΠΑΕ Παναθηναϊκός να εξασφαλίσει αυτό το δάνειο. Και από εκεί και πέρα θα ξεκαθαρίσει το ύψος του δανείου και ο τρόπος αποπληρωμής του από την πράσινη ΠΑΕ.

Έτσι ώστε να πάρει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μια οικονομική ανάσα με την οποία το Τριφύλλι θα μπορέσει να βγει από το οικονομικό αδιέξοδο, να ξεπεράσει τον βραχνά της ΟΥΕΦΑ και να μπορέσει να βγει η φετινή χρονιά από εδώ και στο εξής χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα με τους πράσινους να κλείνουν όλες τις τρύπες.

Τσάκας: "Δεν αγοράζουμε στραγάλια"

Ο Βλάσης Τσάκας δεν έδωσε την πρόταση των Αράβων την Δευτέρα (20/2) αφού όπως δήλωσε υπήρχε ένα πρόβλημα με τα έγγραφα το οποίο όμως θα τακτοποιηθεί και στις 9 Μαρτίου οι πελάτες του θα εμφανιστούν ως μεγαλομέτοχοι. Τουλάχιστον αυτές είναι οι βλέψεις τους, σύμφωνα με τον Τσάκα

Θ. Γιαννακόπουλος: "Δεν βασιζόμαστε σε πριγκίπισσες"

Στις διοικητικές εξελίξεις και στην αβεβαιότητα που επικρατεί στον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε στην εκδήλωση των Παλαίμαχων ποδοσφαιριστών ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ, Θανάσης Γιαννακόπουλος. Δείτε τι είπε για τους Άραβες

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ