ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο επίκεντρο ο Μπεργκ στη πρώτη του Παναθηναϊκού στο Κορωπί

Στο επίκεντρο ο Μπεργκ στη πρώτη του Παναθηναϊκού στο Κορωπί
INTIME SPORTS

Ο Μάρκους Μπεργκ, το νέο πρόσωπο στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού, βρέθηκε στο επίκεντρο στην πρώτη του Τριφυλλιού στο "σπίτι" του με τον Γιάννη Αναστασίου να καλωσορίζει τον Σουηδό και να... αποχαιρετά τον Καρνέζη.

Πρώτη του Παναθηναϊκού την Τρίτη το απόγευμα στο νέο αθλητικό κέντρο των πράσινων στο Κορωπί με τον Μάρκους Μπεργκ να δίνει το παρών και να βρίσκεται στο επίκεντρο όλων με πρώτο και καλύτερο τον Γιάννη Αναστασίου που τον περίμενε πως και πως.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μάλιστα ήταν αυτός που ανάλαβε τις συστάσεις του Σουηδού με τους νέους του συμπαίκτες πριν την έναρξη του προγράμματος με τον Έλληνα προπονητή να ζητάει από τους υπόλοιπους να κάνουν τον Μπεργκ να νοιώσει άνετα ένα με την ομάδα.

Χαρακτηριστικά ο Αναστασίου είπε: "Παιδιά έχουμε μαζί μας τον Μπεργκ. Κάντε τον να νιώσει σαν το σπίτι του και να γίνει γρήγορα ένα με εμάς".

Την ίδια ώρα ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε και για ένα ενδεχόμενο... αντίο λέγοντας στους παίκτες του Τριφυλλιού: " Παιδιά είναι πολύ πιθανό ο Ορέστης να μην συνεχίσει να είναι μαζί μας. Θα το ξέρουμε τις επόμενες ώρες". Ο "Όρε" άλλωστε απουσίαζε από την προπόνηση και ο Γιάννης Αναστασίου ήθελε να πει σε όλους τι συμβαίνει.

Από εκεί και πέρα ο προπονητής του Παναθηναϊκού ρώτησε τους ποδοσφαιριστές των πράσινων αν ξεκουράστηκαν τις προηγούμενες μέρες και τους μίλησε για το πρόγραμμα των επόμενων ημερών.

Το οποίο περιλαμβάνει διπλή την Τετάρτη και από εκεί και πέρα μονές, όλες απογεύματα, μέχρι και το Σάββατο ενώ την Κυριακή ο Παναθηναϊκός θα δώσει το φιλικό στα Ψαχνά και την Δευτέρα οι πράσινοι θα έχουν ρεπό.

Κεντρικό πρόσωπο και στην προπόνηση

Ο Σουηδός αποτέλεσε το κεντρικό πρόσωπο και στην διάρκεια της προπόνησης με τον Σουηδό να βάζει για πρώτη φορά τα πράσινα και μάλιστα να παίρνει μέρος στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης του Τριφυλλιού δείχνοντας ότι είναι σε καλύτερη κατάσταση από ότι αναμενόταν και ότι πολύ πιο σύντομα θα είναι έτοιμος.

Χαρακτηριστικά στην προπόνηση της Τρίτης οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν με ζέσταμα, ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2».

Στη συνέχεια επιδόθηκαν σε ασκήσεις με πάσες και ασκήσεις ανάπτυξης με τελειώματα με τον 27χρονο φορ να είναι παρών σε όλες αυτές τις ασκήσεις.

Αντίθετα δεν ακολούθησε το παιχνίδι κυκλοφορίας επτά εναντίων επτά αλλά και τις ασκήσεις ενδυνάμωσης καθώς την ίδια ώρα έκανε ατομικό πρόγραμμα μαζί με τον Μπαϊράμι που γυμνάστηκε μόνος του.

Από την προπόνηση απουσίασε ο Αποστολόπουλος ο οποίος είναι τραυματίας ενώ με άδεια απουσίασε ο Καρνέζης, όπως και οι Μαρινάκης και Τριανταφυλλόπουλος που θα ενσωματωθούν την Πέμπτη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ