ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στον αέρα η μεταγραφή του Καρνέζη στην Ουντινέζε

Στον αέρα η μεταγραφή του Καρνέζη στην Ουντινέζε
INTIME SPORTS

Στον Παναθηναϊκό θεωρούν λίγα τα 800.000 ευρώ που προσφέρει η Ουντινέζε με τους Ιταλούς να μην ανεβάζουν την προσφορά τους ενώ παρά το γεγονός ότι ο διεθνής άσος βοήθησε ώστε η μεταγραφή να ολοκληρωθεί το θέμα κόλλησε και πάλι και θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ώρες.

Σε ένα μίνι σήριαλ εξελίσσονται οι διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού με την Ουντινέζε για την πώληση του Ορέστη Καρνέζη στον σύλλογο της Ιταλίας. Με το τελικό επεισόδιο να γράφεται πιθανότατα την Τρίτη το βράδυ.

Στην διάρκεια της ημέρας έχουν υπάρξει αρκετές επαφές ανάμεσα στις δυο πλευρές χωρίς να έχει βρεθεί η χρυσή τομή ακόμα και ενώ οι δυο πλευρές έφθαναν κοντά κάτι γινόταν και υπήρχε και πάλι απόσταση.

Από την Δευτέρα σας είχαμε ενημερώσει πως στο πράσινο στρατόπεδο υπήρχαν δυο τάσεις καθώς ο Νίκος Νταμπίζας θεωρούσε λίγα τα 800.000 ευρώ για την παραχώρηση του διεθνούς πορτιέρο.

Έτσι την Τρίτη το πρωί οι πράσινοι ζήτησαν από την Ουντινέζε να ανεβάσει την προσφορά της και να την φτάσει στο 1 εκ. ευρώ με τους Ιταλούς να είναι μην ανεβαίνουν ούτε ευρώ.

Στον Παναθηναϊκό τότε ζήτησαν τα 800.000 ευρώ να τα πάρουν πιο άμεσα αλλά και πάλι οι Ιταλοί ήταν αρνητικοί και το θέμα έδειξε να χαλάει.

Εν συνεχεία παρενέβη και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ο οποίος δέχτηκε να χαρίσει στους πράσινους τα λεφτά που του οφείλονται από τις δυο τελευταίες σεζόν, ένα ποσό κοντά στις 150.000 ευρώ.

Η απάντηση του Παναθηναϊκού όμως ήταν να ζητήσει ένα ποσοστό μεταπώλησης στον Καρνέζη και κάποιους όρους με μπόνους συμμετοχών όπως έγινε και στην περίπτωση του Μαυρία.

Η απάντηση των Ιταλών ήταν και πάλι αρνητική και μάλιστα αυτό ήταν το τρίτο όχι των ανθρώπων της Ουντινέζε στον Παναθηναϊκό την ίδια ώρα που η πλευρά του παίκτη έκανε ότι περνάει από το χέρι για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Σε λίγες ώρες αναμένεται να υπάρξει μια ακόμα, πιθανότατα η τελευταία, επαφή ανάμεσα στον Νίκο Νταμπίζα και την Ουντινέζε προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ