ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο "ακουστικό" ο Άμπροουζ

Στο "ακουστικό" ο Άμπροουζ
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Νταμπίζας έχει ζητήσει από τον Ντάρεν Άμπροουζ να τον ενημερώσει εάν δεχτεί πρόταση από άλλη ομάδα, με τους δύο άνδρες να διατηρούν συχνή επικοινωνία.

Ο Ντάρεν Άμπροουζ είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό και έχουν απασχολήσει τον Νίκο Νταμπίζα, όμως προς το παρόν παραμένει σε δεύτερο πλάνο και αναζητείται κάτι καλύτερο.

Ο Άγγλος χαφ με τις εμφανίσεις του στον Απόλλωνα άφησε καλές εντυπώσεις και θεωρείται μία καλή εναλλακτική λύση για τη μεσαία γραμμή, αφού έχει χαμηλό κασέ, ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του Γιάννη Αναστασίου και έχει παραστάσεις από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Στην επαφή που διατηρεί με τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ του έχει ζητηθεί στην περίπτωση που δεχτεί μία δελεαστική πρόταση από άλλη ομάδα, να επικοινωνήσει μαζί του και να ακούσει την τελική προσφορά του Παναθηναϊκού.

Μέχρι τώρα, η συζήτηση τους δεν έχει καταλήξει σε συμφωνία, αφού έχουν περιοριστεί στα πιο γενικά ζητήματα.

Φυσικά, εφόσον δεν βρεθεί κάτι πιο αξιόλογο στην αγορά ο Νταμπίζας θα προχωρήσει σε άμεσες διαπραγματεύσεις με τον Άμπροουζ, ώστε να κλείσει το ζήτημα και να μην αναζητά άλλον ποδοσφαιριστή για τα χαφ του Τριφυλλιού.

Ο 30χρονος μέσος βρίσκεται στην Αγγλία και αυτές τις ημέρες μετακομίζει σε νέο σπίτι, οπότε όπως είναι λογικό έχει ρίξει προσωρινά το βάρος του σε αυτό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ