ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χειρουργείο ο Μέστο τον Δεκέμβρη

Χειρουργείο ο Μέστο τον Δεκέμβρη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τζιαντομένικο Μέστο αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση τον Δεκέμβριο για να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν στον αχίλλειο τένοντα καθώς το πρόβλημα παραμένει.

Ένα σημαντικό πρόβλημα έχει προκύψει στον Παναθηναϊκό με τον Τζιαντομένικο Μέστο και αυτό γιατί οι ενοχλήσεις στον αχίλλειο του δεξιού ποδιού του Ιταλού μπακ εξακολουθούν να υπάρχουν. Ο έμπειρος άσος είχε μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για είκοσι μέρες πριν από τρεις εβδομάδες λόγω του συγκεκριμένου προβλήματος και προτιμήθηκε να ακολουθήσει συντηρητική αγωγή.

Ο Ιταλός στο ματς με την Βέροια παραπονέθηκε εκ νέου για ενοχλήσεις στον αχίλλειο και μετά από συζήτηση που είχε με το ιατρικό τιμ των πράσινων έχει αποφασισθεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου τον Δεκέμβρη. Μόνο έτσι θα σταματήσουν μια και καλή να υπάρχουν αυτές οι ενοχλήσεις. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Ιταλός μπακ έχει πρόβλημα τόσο στον δεξί αχίλλειο όσο και στον αριστερό αλλά το πρόβλημα είναι κυρίως στο δεξί πόδι.

Αυτό που δεν είναι γνωστό είναι το χρονικό διάστημα που θα πρέπει να μείνει εκτός ο Ιταλός μπακ και φυσικά το αν θα προλάβει να εκμεταλλευτεί τη διακοπή του πρωταθλήματος τον Δεκέμβριο και να χάσει όσο το δυνατόν λιγότερα ματς των πράσινων.

Μεγάλο πρόβλημα στα δεξιά

Το τριφύλλι θα αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα στο δεξί άκρο της άμυνας του εκείνο το διάστημα καθώς και ο Κουλιμπαλί αναμένεται να έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Μάλι για το Κόπα Άφρικα από τις 14 Ιανουαρίου και μετά. Κάτι το οποίο σημαίνει πως ο 26χρονος μπακ θα πρέπει να ενσωματωθεί στην ομάδα του τουλάχιστον μια εβδομάδα πριν αν όχι ακόμα πιο νωρίς. Άρα με τον Μέστο να έχει κάνει χειρουργείο στα μέσα Δεκέμβρη και τον Κουλιμπαλί να λείπει για το Κόπα Άφρικα ο Παναθηναϊκός θα έχει ως διαθέσιμους δεξιούς μπακ τους Ρέις και Μαρινάκη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ