ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο νοσοκομείο ο Μολέντο με πρόβλημα στον αγκώνα

SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÐÁÏ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÐÁÏ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Στο νοσοκομείο για να κάνει περαιτέρω εξετάσεις στον αγκώνα του δεξιού του χεριού για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασης του οδηγήθηκε ο Ροντρίγκο Μολέντο. Είχε φύγει πριν χτυπήσει ο Βραζιλιάνος το ασθενοφόρο από το γήπεδο σύμφωνα με τους πράσινους.

Στο νοσοκομείο με αρκετή καθυστέρηση οδηγήθηκε ο Ροντρίγκο Μολέντο μετά το τέλος του αγώνα με τον Πλατανιά καθώς ο Βραζιλιάνος άσος έπρεπε να περιμένει να έρθει στο γήπεδο του Μάλεμε το ασθενοφόρο που είχε φύγει από το γήπεδο, άγνωστος ο λόγος, πριν τη λήξη της αναμέτρησης και πριν χτυπήσει ο Βραζιλιάνος αμυντικός σύμφωνα με όσα ισχυρίζονται οι πράσινοι.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Μολέντο χτύπησε στο 85' και περίμενε τουλάχιστον τριανταπέντε λεπτά μαζί με τους ανθρώπους των πράσινων ώστε να έρθει το ασθενοφόρο λίγο μετά τις 11.40μ.μ. και πάλι πίσω στο γήπεδο για να παραλάβει τον Βραζιλιάνο αμυντικό.

Κάτι που φυσικά εξόργισε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού που δεν μπορούσαν να καταλάβουν για ποιο λόγο το ασθενοφόρο έφυγε πριν τελειώσει το παιχνίδι. Κάτι που φυσικά είναι ευθύνη της Λίγκας και των ανθρώπων της ομάδας των Χανίων.

Περαιτέρω εξετάσεις στον αγκώνα ο Βραζιλιάνος

Ο Μολέντο έπρεπε να μεταβεί στο νοσοκομείο για να του γίνουν περαιτέρω εξετάσεις στον αγκώνα του δεξιού του χεριού και να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασης του αλλά και ο χρόνος αποθεραπείας του.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για εξάρθρημα στον αγκώνα αλλά θα πρέπει να περιμένουμε την ανακοίνωση από πλευράς της πράσινης ΠΑΕ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ