ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο Λονδίνο ο Εσιέν

Ο Μάικλ Εσιέν δεν πτοείται από την αβεβαιότητα για το μέλλον του και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές του στην πρωτεύουσα της Αγγλίας. (PIC)

Ο Μάικλ Εσιέν δεν έχει λύσει το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό, ούτε έχει συμφωνήσει με άλλη ομάδα, όμως στο ενδιάμεσο απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές του. Ο Γκανέζος αμυντικός χαφ βρίσκεται στο Λονδίνο και επισκέφτηκε το προπονητικό κέντρο της Τσέλσι!

Παρά την αποχώρηση του, ο Εσιέν παραμένει αγαπητός και δεν είχε ιδιαίτερες δυσκολίες να εισέλθει στο Cobham Training Centre. Όπου συνάντησε τον πρώην συμπαίκτη και συμπατριώτη του, Κριστιάν Ατσού και επιδόθηκαν στο πινγκ-πονγκ!

"Χαίρομαι που σε βλέπω, αδερφέ μου Κριστιάν Ατσού και καλή τύχη να έχεις στη νέα σεζόν. Δεν πιστεύω ότι με νίκησες στο πινγκ-πονγκ σήμερα, θα γυρίσω για εκδίκηση" ανέφερε ο Εσιέν στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram.

Όσο για τη διαπραγμάτευση με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, έχει παρατηρηθεί σύγκλιση και σύντομα αναμένεται να καταλήξουν σε συμφωνία για την αποδέσμευση του.

Δείτε την φωτογραφία που ανάρτησε ο Γκανέζος στο Instagram:

Good to see you bro @christianatsu and good luck to you this season.I can't believe you beat me at table tennis today I'm coming back for revenge #Visit#cobham#Gh

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Michael Essien (@iam_ess) στις

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ