ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στιλ: "Δεν βλέπω να έρχεται ο Χόντγκσον..."

Στιλ: "Δεν βλέπω να έρχεται ο Χόντγκσον..."
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Λουκ Στιλ εξέφρασε στο Sport24.gr την ανυπομονησία του για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τόνισε ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού οφείλουν να δείξουν επαγγελματισμό και μίλησε για το ματς με τον Ατρόμητο.

Πριν από μερικές ημέρες ο Λουκ Στιλ είχε προσκαλέσει, μέσω του Twitter, τον Ρόι Χόντγκσον στην Αθήνα, προκειμένου να τον παρακολουθήσει αγωνιζόμενο. Ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού, μίλησε στο Sport24.gr για το μήνυμα του προς τον ομοσπονδιακό προπονητή της Αγγλίας και η διευκρίνηση του ήταν... όλα τα λεφτά!

Ακόμα, ο Στιλ αναφέρθηκε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στη νίκη επί του Ατρόμητου και στη συμπεριφορά που πρέπει να έχουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού για τα παιχνίδια που απομένουν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λουκ Στιλ στο Sport24.gr:

Είσαι ευχαριστημένος από την ομάδα στη νίκη με τον Ατρόμητο;

Είχαμε πολύ καλή απόδοση, κάναμε σωστά όσα έπρεπε να κάνουμε. Είχαμε αυτοπεποίθηση, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και φαινόταν ότι θα σκοράρουμε, το είχαμε. Ίσως μετά το 1-0 να μείναμε λίγο πίσω, γιατί είχαμε το μυαλό μας να μην δεχτούμε γκολ. Αλλά ξαναβγήκαμε μπροστά και σκοράραμε. Ο γκολκίπερ τους είχε καλές αποκρούσεις, αλλά δικαιούμασταν το δεύτερο γκολ και το βρήκαμε. Ήταν καλό και για μένα, που δεν δέχτηκα γκολ. Ήταν σημαντικό.

Μετά τα όσα έχουν συμβεί μέχρι τώρα, η ομάδα μπορεί να διατηρηθεί συγκεντρωμένη;

Είναι δύσκολο να απαντήσω στην ερώτηση, γιατί μπορώ να απαντήσω μόνο για μένα προσωπικά. Μπορείς να ρωτήσεις άλλον και να σου δώσει άλλη απάντηση, είναι δύσκολο να μπεις στο μυαλό των άλλων. Εγώ νιώθω ότι έχουμε να παίξουμε για πολλά πράγματα. Αντίθετα με ότι πιστεύουν πολλοί, η συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι κάτι σημαντική και πρέπει να την κερδίσουμε. Κάθε παιχνίδι μετρά. Ήταν δύσκολο να ξεπεραστεί ο αποκλεισμός από την Γκαμπάλα, τώρα από το Κύπελλο, αλλά πρέπει να τους ξεπεράσουμε και να προχωρήσουμε.

Έχετε βρει τα κίνητρα για να συνεχίσετε;

Υπάρχει μεγάλη πίεση, όμως το club μας πληρώνει και πρέπει να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας. Έχουμε μερικές ισχυρές προσωπικότητες στην ομάδα που μας ωθούν. Επίσης, ελπίζω ότι οι νέοι παίκτες θα μας παρασύρουν με τον ενθουσιασμό τους. Έχουν ταλέντο, το έχω δει. Επίσης, ο Ζέκα για παράδειγμα, μας επισημαίνει συνεχώς ότι πρέπει να είμαστε επαγγελματίες.

Τι περιμένεις από την ομάδα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό;

Περιμένω ένα μεγάλο παιχνίδι. Περιμένω τεταμένη ατμόσφαιρα, ένταση, δύναμη. Είναι από τα παιχνίδια που ένας παίκτης είναι τυχερός όταν τα παίζει. Εγώ έχω παίξει σε δύο από αυτά, αυτό θα είναι το τρίτο. Εάν χρειάζεσαι κάποιον άλλο να σου πει τι σημαίνουν αυτά τα παιχνίδια, τότε κάτι πάει λάθος με σένα... Εμείς θα είμαστε παραπάνω από έτοιμοι.

Πιστεύεις ότι τελικά, ο Ρόι Χόντγκσον θα έρθει στην Αθήνα να σε δει;

Μπα, δεν το βλέπω (σ.σ. γέλια)! Κάποιοι πίστεψαν ότι το έγραψα στα σοβαρά, όμως αναμφίβολα αστειευόμουν. Μερικές φορές, καλό είναι να... ξυπνάμε τους άλλους, για να παρατηρήσουν κάτι! Σίγουρα, με στεναχωρεί που δεν παρακολουθούν τις εμφανίσεις μου, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι. Προσπαθώ να παίζω καλά και η πρώτη μου έννοια είναι πάντα ο Παναθηναϊκός. Έχει την προτεραιότητα, ακόμα και από την Εθνική Αγγλίας.

Ο προπονητής έχει επαναλάβει ότι η ομάδα διανύει ένα ιδιότυπο στάδιο συγκρότησης για την επόμενη σεζόν. Για εσάς είναι παράξενη αυτή η διαδικασία;

Υπό μία έννοια, είναι. Όμως, είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι στις υποχρεώσεις μας. Έχουμε παιχνίδια, η σεζόν δεν έχει τελειώσει και θα παίξουμε στα play off. Πρέπει να τα πάμε καλά, γιατί μετά θα έχουμε λιγότερο χρόνο το καλοκαίρι περισσότερους προκριματικούς να προκριθούμε. Έχουμε πολλά ματς και παιχνίδι με παιχνίδι, θα τα χειριστούμε.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ