ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην Τουρκία για ενημέρωση ο Τσάκας

Στην Τουρκία για ενημέρωση ο Τσάκας
INTIME SPORTS

Με τους στενούς συνεργάτες του Σουλτάν Αλ Σαούντ συναντήθηκε ο Βλάσης Τσάκας στην Τουρκία σε ταξίδι "αστραπή". Τι τους ανέφερε για τον Παναθηναϊκό!

Από την Καβάλα στην Τουρκία μετέβη την Τετάρτη ο Έλληνας συνεργάτης του πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ, Βλάσης Τσάκας.

Ο Βλάσης Τσάκας συναντήθηκε σύμφωνα με τις πληροφορίες με δύο στενούς συνεργάτες του Σαουδάραβα μεγιστάνα για να τους ενημερώσει για τον Παναθηναϊκό.

Στην Κωνσταντινούπολη βρέθηκε ο Βλάσης Τσάκας που ταξίδευσε οδικώς στη γειτονική χώρα από την πατρίδα του και είχε συνάντηση με δύο συνεργάτες του Σουλτάν Αλ Σαούντ.

Ο Έλληνας συνεργάτης του πρίγκιπα τους ενημέρωσε για την πορεία του οικονομικού και νομικού ελέγχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που έχει ξεκινήσει από την Τρίτη το πρωί.

Παράλληλα συνομίλησαν με αρκετό ενδιαφέρον για τις εξελίξεις στο πολιτικό "τοπίο" της Ελλάδας, ενώ μίλησαν και άλλες για μερικές ακόμα επενδύσεις που θα κάνει η οικογένεια του Σαουδάραβα πρίγκιπα στην χώρα μας.

Συνάντηση και με Σουλτάν Αλ Σαούντ

Ο Βλάσης Τσάκας έχει στα πλάνα του να συναντηθεί και με τον Σουλτάν Αλ Σαούντ κάτι που θα γίνονταν σε χώρα που βρίσκεται στο εξωτερικό. Ωστόσο όπως φαίνεται το Σαββατοκύριακο ο συνεράτης του πρίγκιπα θα μεταβεί στη Σαουδική Αραβία, για να έχει απ' ευθείας επαφή με τον πρίγκιπα.

Τέλος, ο Βλάσης Τσάκας αναμένεται την Πέμπτη στην Αθήνα για να μιλήσει με τους Παναγιώτη Πετρόπουλο και Αναστάσιο Μπερέτα και να πάρει πληροφορίες για την ποραία του ελέγχου στα βιβλία της "πράσινης" ΠΑΕ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ