ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην Παιανία ο Αναστασίου και οι συνεργάτες του

Στην Παιανία ο Αναστασίου και οι συνεργάτες του

Ο Γιάννης Αναστασίου και οι συνεργάτες του Στιβ Ρούτερ και Γιουσέφ Φος πέρασαν ξανά την πύλη των εγκαταστάσεων της Παιανίας ώστε να δουν τους χώρους που θα εργάζονται την επόμενη σεζόν.

Στις εγκαταστάσεις της Παιανίας βρέθηκε την Δευτέρα το πρωί ο Γιάννης Αναστασίου μαζί με τους νέους του συνεργάτες στο Τριφύλλι Στιβ Ρούτερ και Γιουσέφ Φος.

Οι τρεις τους που και στο παρελθόν έχουν βρεθεί ξανά στο αθλητικό κέντρο του Τριφυλλιού, με τον "Ολλανδό" φυσικά να έχει περάσει εκεί ενάμιση χρόνο από τη ζωή του, ξεναγήθηκαν στην Παιανία και είδαν όλους τους χώρους στους οποίους φιλοδοξούν να χτίσουν ένα δυνατό Παναθηναϊκό.

Τους τρεις άνδρες υποδέχτηκε στο αθλητικό κέντρο του Τριφυλλιού ο Γιάννης Αλαφούζος ο οποίος είχε μια πρώτη γνωριμία από κοντά με τους Ρούτερ και Φος ενώ οι τρεις προπονητές είδαν όλους τους χώρους, τους επεξεργάστηκαν και εν συνεχεία αποχώρησαν από το αθλητικό κέντρο του Τριφυλλιού.

Οι τρεις τους φυσικά θα δώσουν το παρών στην παρουσία του νέου τεχνικού τιμ του Τριφυλλιού την Τρίτη το μεσημέρι στις 12.00μ.μ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ