ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην Ολλανδία ο Χέρντερ

Στην Ολλανδία ο Χέρντερ

Ο Χενκ Χέρντερ ταξίδεψε το απόγευμα της Τρίτης για την Ολλανδία από όπου θα επιστρέψει στις 9 Ιουλίου για να πιάσει δουλειά από την επόμενη κιόλας μέρα στην ομάδα του Παναθηναϊκού.

Αφού γνώρισε και επίσημα όλους τους προπονητές της ακαδημίας με τους οποίους θα έχει συνεργασία την νέα σεζόν στην διάρκεια των μίτινγκ που έκανε την Δευτέρα και την Τρίτη ο Γιάννης Σαμαράς ο Χενκ Χέντερ αναχώρησε την Τρίτη το απόγευμα με προορισμό την Ολλανδία.

Ο έμπειρος τεχνικός πήγε στην πατρίδα του για να μαζέψει τα πράγματα του και σε μια εβδομάδα θα επιστρέψει στην Αθήνα για μόνιμη πλέον εγκατάσταση και για να σηκώσει μανίκια πιάνοντας δουλειά αρχικά με τους παίκτες που θα βρίσκονται στην Ελλάδα όπως ο Πράνιτς, ο Τούντορ και κάποιοι ακόμα αλλά και εν συνεχεία με όσους μείνουν εκτός προετοιμασίας.

Την ίδια ώρα τα μίτινγκ ανάμεσα στους προπονητές των ακαδημιών και τον τεχνικό διευθυντή των τμημάτων υποδομής Γιάννη Σαμαρά ολοκληρώθηκαν την Τρίτη με τον παλαίμαχο άσο να βλέπει όλους τους προπονητές και να τους ενημερώνει για το πλάνο της νέας χρονιάς.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ