ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην λίστα των υποψήφιων για τον Παναθηναϊκό ο Αναστασίου

Στην λίστα των υποψήφιων για τον Παναθηναϊκό ο Αναστασίου
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου προβάλει ως ένα από τα φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού με τις πληροφορίες να λένε πως ήδη έχει γίνει ραντεβού ανάμεσα στις δυο πλευρές αλλά την πράσινη ΠΑΕ να διαψεύδει οποιοδήποτε όνομα βγαίνει στην επιφάνεια.

Εδώ και λίγα 24ώρα ο Παναθηναϊκός έχει κατασταλάξει στον Γιάννη Βονόρτα ως διάδοχο του Φάμπριθιανο Γκονθάλεθ για τις τρεις εναπομείναντες αγωνιστικές της φετινής Σούπερ Λιγκ αλλά ήδη οι πράσινοι είναι σε αναζήτηση του προπονητή της επόμενης περιόδου.

Στο Τριφύλλι θέλουν όσο το δυνατόν πιο άμεσα να έχουν "κλείσει" τον νέο τεχνικό τους ώστε να μπορέσει να καταστρώσει τα πλάνα του και να μπορέσει ακόμα και να αξιολογήσει το ρόστερ των πράσινων ενόψει μιας νέας σεζόν που αναμένεται ακόμα πιο δύσκολη και τα περιθώρια για λάθη δεν θα υπάρχουν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ένα από τα ονόματα που υπάρχει στην σχετική λίστα και μάλιστα κάποιοι μέσα από τον Παναθηναϊκό τον χαρακτηρίζουν και ως φαβορί είναι ο Γιάννης Αναστασίου.

Ο παλαίμαχος Έλληνας άσος ο οποίος έχει εργαστεί στον Παναθηναϊκό ως άμεσος συνεργάτης του Χενκ Τεν Κάτε σύμφωνα με πληροφορίες οι οποίες όμως δεν επιβεβαιώνονται από την πράσινη ΠΑΕ έχει ήδη κάνει μια επαφή με τον Γιάννη Αλαφούζο θέλοντας να ενημερωθεί για το σχετικό πρότζεκτ της νέας σεζόν.

Ακόμα όμως δεν μπορούμε να πούμε ότι ο Παναθηναϊκός έχει "κλείσει" τον νέο του προπονητή. Θα γίνουν ραντεβού και με τους άλλους υποψήφιους Έλληνες και ξένους και εν συνεχεία στο Τριφύλλι θα πάρουν την τελική τους απόφαση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ