ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην FIFA οι προσφυγές Μπιάρσμιρ, Φερνάντες

Στην FIFA οι προσφυγές Μπιάρσμιρ, Φερνάντες
INTIME SPORTS

Ένα νέο πρόβλημα έρχεται να προστεθεί στο Τριφύλλι με τις προσφυγές των Μπιάρσμιρ και Φερνάντες να έχουν φτάσει μέχρι την FIFA.

Δυο νέα "αγκάθια" έρχονται να κάνουν την εμφάνιση τους για τον Παναθηναϊκό και να κάνουν ακόμα πιο δύσκολο το έργο των ανθρώπων του Τριφυλλιού για την αδειοδότηση.

Αυτό γιατί σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την FIFA έχουν γίνει δεκτές οι προσφυγές και των δυο άσων του Τριφυλλιού.

Όλοι φυσικά γνωρίζουν για την περίπτωση του Μπιάρσμιρ με τους πράσινους να είναι σε συζητήσεις μαζί του για να βρεθεί η χρυσή τομή αλλά τώρα ήρθε να προστεθεί και αυτή του Πορτογάλου γκολκίπερ.

Ο οποίος ναι μεν δεν διεκδικεί ένα τεράστιο χρηματικό ποσό αλλά την δεδομένη χρονική στιγμή οι πράσινοι δεν έχουν περιθώριο να χαλάσουν ούτε ένα ευρώ από αυτά που είχαν υπολογίσει.

Το μόνο θετικό και στις δυο περιπτώσεις είναι ότι οι δυο παίκτες δεν έχουν στυλώσει τα πόδια και μπορούν να συζητήσουν ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή.

Από τον Παναθηναϊκό βέβαια τόνιζαν ότι για την περίπτωση του Μπιάρμιρ ήταν φυσικό επακόλουθο από την στιγμή που έκανε προσφυγή στην ΕΠΟ και δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα και για τον Φερνέντες ότι δεν έχουν ενημερωθεί επίσημος από την FIFA. Και πως εδώ και μήνες ψάχνουν τον Πορτογάλο για να έρθουν σε συνεννόηση μαζί του χωρίς να μπορέσουν να τα καταφέρουν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ