ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην Αθήνα Πορτογάλος επιθετικός

Στην Αθήνα Πορτογάλος επιθετικός
INTIME SPORTS

Πορτογάλος επιθετικός βρίσκεται στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ώρες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του www.prasinanea.gr, στην Αθήνα βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης, ένας 22χρονος Πορτογάλος επιθετικός ο οποίος θα ανακοινωθεί στη διάρκεια της Πέμπτης. Τα στοιχεία του δεν έχουν γίνει γνωστά, αφού κρατήθηκε άκρα μυστικότητα από την ΠΑΕ.

Λογικά, το πρωί της Πέμπτης θα μεταβεί στις εγκαταστάσεις της Παιανίας και θα πάρει μέρος στην προπόνηση. Ο Πορτογάλος αποτελεί εισήγηση του Ούγκο Βαρέλα, έχει προφορική συμφωνία με το Τριφύλλι, αλλά δεν έχει ενεργοποιηθεί και περιμένει να λάβει απάντηση.

Ακόμα, στα υπόψη βρίσκεται άλλος ένας επιθετικός και διατηρείται ανοιχτή γραμμή του. Το μεσημέρι αναμένεται να λάβει χώρα η τελική σύσκεψη στα γραφεία της ΠΑΕ και να αποφασιστεί οριστικά σε ποια επιλογή θα στραφεί ο Παναθηναϊκός.

Διαβάστε επίσης: Στέλνουν Μακοντά στον Παναθηναϊκό, Τα 3 εκ. ευρώ έφτασαν οι αποζημιώσεις, Τσέκαρε τους νέους για κάθε περίπτωση..., Σπυρόπουλος: "Δύσκολο το Καμπιονάτο", Χτύπησε στο πρόσωπο ο Σο, Ειρωνικό tweet Μπασινά για τη διοίκηση του Παναθηναϊκού, Αποχαιρετά τον Παναθηναϊκό ο Βύντρα, Προσπάθεια για τρεις μεταγραφές

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ