ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην Αθήνα για ένα μήνα ο Λέτο

Στην Αθήνα για ένα μήνα ο Λέτο
Λέτο INTIME SPORTS

Ο Σεμπαστιάν Λέτο θα έρθει το Σάββατο στην Ελλάδα και θα παραμείνει για τον επόμενο μήνα συνεχίζοντας στην Παιανία το πρόγραμμα της αποθεραπείας του.

Το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου ο Σεμπαστιάν Λέτο θα επιστρέψει στην Αθήνα όπου και θα παραμείνει για σχεδόν ένα μήνα συνεχίζοντας στο αθλητικό κέντρο του Παναθηναϊκού την αποθεραπεία του εδώ και υπό την παρακολούθηση του ιατρικού τιμ των πράσινων.

Στα τέλη Οκτώβρη, ο "Σέμπα" θα επιστρέψει στην Ιταλία και συγκεκριμένα την Μπολόνια για να συνεχίσει και πάλι εκεί την αποθεραπεία του.

Μέχρι στιγμής όλα βαίνουν καλά αλλά ακόμα ο Λέτο έχει πολύ δρόμο μπροστά του να διανύσει. Το καλό είναι πως και ο ίδιος είναι σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση και δείχνει ευδιάθετος κάτι που λέει σε όσους συνομιλεί το τελευταίο διάστημα.

Η ψυχολογία μετά από έναν τόσο σοβαρό τραυματισμό και μια τέτοια εγχείριση παίζει μεγάλο ρόλο ώστε να επανέλθει υγιείς και πάλι στους αγωνιστικούς χώρους ακόμα και αν θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τον Φεβρουάριο ή τον Μάρτιο.

Ο Λέτο την Κυριακή αναμένεται να δώσει το παρών και στο ΟΑΚΑ βλέποντας για πρώτη φορά από κοντά αγώνα του φετινού Παναθηναϊκού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ