ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην αποστολή για ΟΦΗ και ο Μέντες

Στην αποστολή για ΟΦΗ και ο Μέντες
INTIME SPORTS

Ο Μέντες Ντα Σίλβα θα ενισχύσει κανονικά τις προσπάθειες του Παναθηναϊκού στο ματς με τον ΟΦΗ καθώς ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε. Χωρίς κόσμο στη Κρήτη οι "πράσινοι".

Ο Μέντες Ντα Σίλβα επιστρέφει στην ενεργό δράση για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Ο Ολλανδός μέσος ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε και τέθηκε στην διάθεση του Γιάννη Αναστασίου για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

Μάλιστα, ο τεχνικός του Τριφυλλιού εκτός από τον Μέντες υπολογίζει και τον Χουχούμη για την αναμέτρηση με τους Κρητικούς. Αντίθετα, δεν υπολογίζονται οι Μουζακίτης, Πράνιτς (έκαναν θεραπεία) και Πέτριτς (ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα).

Στη προπόνηση της Παρασκευής στο Κορωπί οι ποδοσφαιριστές άρχισαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής της μπάλας "5-2" και ολοκλήρωσαν με δίτερμα.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ανακοινώθηκε και η 20μελής αποστολή για τον αυριανό αγώνα με τον ΟΦΗ, στην οποία συμπεριλήφθηκαν οι: Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Μαρινάκης, Σπυρόπουλος, Νάνο, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Ρισβάνης, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Μέντες, Αμπεΐντ, Ατζαγκούν, Λαγός, Ντίνας, Κλωναρίδης, Καρέλης, Μπαϊράμι και Μπεργκ.

Χωρίς κόσμο στο "Γεντί Κουλέ"

Εν τω μεταξύ, ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ότι δεν έγινε αποδεκτό το αίτημα του για εισιτήρια, οπότε δεν θα υπάρχουν φίλοι της ομάδας στον αγώνα με τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει, όπως υποχρεούται από την απόφαση για τα μέτρα τήρησης της τάξης κατά τη διεξαγωγή του αγώνα ΟΦΗ - Παναθηναϊκός ότι:

• Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ζήτησε εισιτήρια για τους φιλάθλους της ομάδας, αίτημα το οποίο δεν έγινε δεκτό και κατά συνέπεια δεν θα οριστεί ζώνη ή τμήμα των κερκίδων του γηπέδου για φιλάθλους του Παναθηναϊκού".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ