ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην αποστολή για Γερμανία ο Αμπέντ

Στην αποστολή για Γερμανία ο Αμπέντ
Αμπέντ

Ο Μεχτί Αμπέντ συμπεριλήφθηκε όπως αναμενόταν στην αποστολή της Νιουκάσλ για τα ματς στην Γερμανία κόντρα σε Μαγιόρκα και Σάλκε. Τι δήλωσε στο κανάλι της ομάδας για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού.

Από 26 ποδοσφαιριστές αποτελείται η αποστολή της Νιουκάσλ για το τουρνουά στην Γερμανία και τα φιλικά με Μαγιόρκα και Σάλκε και όπως αναμενόταν ο Αμπέντ βρίσκεται μέσα σε αυτή όπου για πρώτη φορά μετέχουν οι Σισοκό και Κρουλ που ενσωματώθηκαν τελευταίοι στην προετοιμασία των Άγγλων.

Ο Άλαν Πάρντιου στην 26μελή αποστολή πήρε μαζί του τους: Αμπέντ, Άρονς, Άνγουικ, Ανίτα, Άρμστρονγκ, Καμπελά, Κάμπελ, Κόλμπακ, Κολοτσίνι, Ντάμετ, Έλιοτ, Γκουφράν, Αινταρά, Γιάνματ, Κρουλ, Ομπερτάν, Πέρες, Ριβιέρ, Σάτκα, Σισοκό, Στριτ, Τέιλορ, Τιοτέ, Βούκιτς, Ούιλιαμσον, Γιανγκά Μπιμπά.

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς όσο περνούν οι μέρες και όσο ο Αμπέντ παίρνει χρόνο συμμετοχής στα φιλικά της ομάδας του τόσο περισσότερο μειώνονται οι πιθανότητες των πράσινων να τον κάνουν δικό τους και πάλι αν και στο τριφύλλι ενδεχομένως να επιδιώξουν αν έρθει η πρόκριση επί της Σταντάρ μια ακόμα κρούση.

Τι είπε για τον Παναθηναϊκό

Θα πρέπει να σημειώσουμε τώρα ότι ο Αμπέντ σε δηλώσεις που έκανε μετά το ματς με την Σέφιλντ Γουένσντεϊ δεν μίλησε μόνο για αυτό καθ' αυτό το ματς αλλά και για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού.

Δηλώσεις που μπορούσε να τις δει μόνο όποιος είναι επίσημος συνδρομητής στο κανάλι της Νιουκάσλ και σε αυτές λέει μεταξύ άλλων πως ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να πληρώσει αυτά που ζητούσε η Νιουκάσλ για να τον αγοράσει και πως πιστεύει πως του δίνεται μία δεύτερη ευκαιρία στη Νιουκάσλ και θέλει να την "αρπάξει.

Δεκάδες τα μηνύματα

Εν τω μεταξύ δεκάδες είναι τα μηνύματα των οπαδών της Νιουκάσλ που δείχνουν ότι πιστεύουν στην αξία του Αμπέντ και θέλουν να παραμείνει στην ομάδα για τη νέα σεζόν. Τόσο σε ιστοσελίδες οπαδών των "ανθρακορύχων" όσο και στον λογαριασμό του ίδιου στο twitter οι φίλοι των Άγγλων του ζητάνε να παραμείνει.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ