ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στη συνάντηση των αντιπολιτευόμενων Ενώσεων ο Αλαφούζος

Στη συνάντηση των αντιπολιτευόμενων Ενώσεων ο Αλαφούζος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Αλαφούζος θα συμμετάσχει στη συνάντηση των αντιπολιτευόμενων Ενώσεων, μαζί με τους Δημήτρη Μελισσανίδη και Ιβάν Σαββίδη. Διαβάστε το ρεπορτάζ στο Sport24.gr.

Στην προσπάθεια για την αλλαγή στη διοίκηση της ΕΠΟ, οι Ενώσεις που αντιπολιτεύονται τον πρόεδρο, Γιώργο Γκιρτζίκη, έχουν συμφωνήσει να συγκεντρωθούν στη Θεσσαλονίκη, τη Δευτέρα 30 Μαΐου, προκειμένου να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους.

Άτυπος οργανώτης της συγκέντρωσης είναι ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, ενώ θα παραστεί ο επικεφαλής της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης. Οι δύο άνδρες πρωτοστατούν εδώ και καιρό για την οργάνωση της αντιπολίτευσης, έχοντας και τη συμπαράσταση του Γιάννη Αλαφούζου.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού δεν είχε αποφασίσει εάν θα παρίστατο στη συγκέντρωση, ωστόσο έλαβε την απόφαση του και θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη. Έτσι και αλλιώς, θα ταξίδευε για το ματς της Τούμπας, οπότε μετέθεσε για μία μέρα νωρίτερα την άφιξη, για να συμμετάσχει στις διεργασίες.

Ήδη, βρίσκεται στη συμπρωτεύουσα ο Χρήστος Παναγόπουλος και έχει επαφές με τα μέλη των Ενώσεων, κάνοντας την αναγκαία προεργασία. Όπως και να έχει, η κοινή παρουσία των Αλαφούζου - Σαββίδη - Μελισσανίδη στην εκδήλωση, δείχνει ότι η συμμαχία διατηρείται αρραγής όσον αφορά την αλλαγή στην ΕΠΟ.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ