ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στη Σουηδία για εξετάσεις ο Μπεργκ

Στη Σουηδία για εξετάσεις ο Μπεργκ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Απών με άδεια της ΠΑΕ από τις προπονήσεις της Τρίτης και της Τετάρτης στο Κορωπί ήταν ο Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος ταξίδεψε στην πατρίδα του προκειμένου να εξεταστεί από τον γιατρό της εθνικής Σουηδίας για τις ενοχλήσεις που αισθάνεται στον δικέφαλο του δεξιού ποδιού του.

Δείγμα της έντονης ανησυχίας του 30χρονου σέντερ φορ είναι αυτή η πρωτοβουλία, καθώς μετά τον πρώτο του τραυματισμό στο φιλικό με την Παναχαϊκή απουσίασε για ένα μήνα, αλλά στο ματς με τον Λεβαδειακό πόνεσε εκ νέου και από τότε δεν έχει γυμναστεί μαζί με τους συμπαίκτες του. Ήταν η πρώτη φορά στη Λιβαδειά που δημοσίως είχε εξωτερικεύσει τον προβληματισμό του για το μυϊκό πρόβλημα, λέγοντας: "Είναι η τέταρτη φορά το τελευταίο δίμηνο που έχω θέμα στο ίδιο σημείο. Δεν φαίνεται τόσο σοβαρό, αλλά θέλει προσοχή".

Ο Σουηδός φορ σίγουρα θα απουσιάσει από το σαββατιάτικο ματς με την Ξάνθη, πιθανότατα θα είναι νοκ άουτ και από τη δύσκολη ρεβάνς Κυπέλλου εναντίον του Ατρόμητου στο Περιστέρι, την προσεχή Τετάρτη. Όσο για το μέλλον; Ουδείς μπορεί να κάνει προβλέψεις, ειδικά ενόψει και του πρώτου Euro στην καριέρα του. Ούτε για τον τραυματισμό του, ούτε για τη «διαθεσιμότητά» του, ούτε για το αν θα συνεχίσει την καριέρα του στο Τριφύλλι μετά το καλοκαίρι, όταν έχει δηλώσει ότι θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του ο Μλάντεν Πέτριτς.

Μετά την πώληση του Νίκου Καρέλη, πάντως, αυθεντικούς φορ ο Παναθηναϊκός έχει τρεις. Τον Μπεργκ, τον Πέτριτς και τον 19χρονο Βραζιλιάνο Γιούρι Μαμούτε, ο οποίος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, μετά τη θλάση που υπέστη στα πρώτα λεπτά του πρώτου του φιλικού αγώνα με την πράσινη φανέλα.

Το πολύ δύσβατο πρόγραμμα με ντέρμπι αρχίζει για τον Παναθηναϊκό σε 15 ημέρες, μετά τα ματς με Ξάνθη, Ατρόμητο (Κύπελλο) και ΠΑΣ Γιάννινα (εκτός έδρας). Από τις 21 Φεβρουαρίου έως τις 13 Μαρτίου αντιμετωπίζει κατά σειρά στο πρωτάθλημα ΠΑΟΚ (Μ), ΑΕΚ (Ε), Ατρόμητο (Μ), Ολυμπιακό (Ε), ενώ αν προκριθούν στον ημιτελικό γύρο του Κυπέλλου θα έχουν ενδιάμεσα τουλάχιστον ένα επιπλέον ντέρμπι.

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΜΠΕΡΓΚ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΜΗΝΟ

ΗΜΕΡ. ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΧΡ.ΣΥΜΜ.

3/12 Κύπελλο Παναχαϊκή – ΠΑΟ 1-2 15

6/12 Πρωτάθλημα Βέροια – ΠΑΟ 0-1 -

13/12 Πρωτάθλημα ΠΑΟ- Αστέρας 2-0 -

20/12 Πρωτάθλημα Πανθρακικός – ΠΑΟ 1-0 -

4/1 Πρωτάθλημα ΠΑΟ-Παναιτωλικός 4-2 7

7/1 Κύπελλο ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟ 1-2 11

11/1 Πρωτάθλημα Καλλονή – ΠΑΟ 0-2 32

14/1 Κύπελλο ΠΑΟ-ΠΑΣ Γιάννινα 0-1 80

17/1 Πρωτάθλημα ΠΑΟ – Πανιώνιος 0-0 90

24/1 Πρωτάθλημα Λεβαδειακός – ΠΑΟ 0-2 63

27/1 Κύπελλο ΠΑΟ – Ατρόμητος 0-0 -

31/1 Πρωτάθλημα Πλατανιάς – ΠΑΟ 2-3 -

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ