ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπεργκ: "Δεν είναι σοβαρός αλλά θέλει προσοχή ο τραυματισμός μου"

Μπεργκ: "Δεν είναι σοβαρός αλλά θέλει προσοχή ο τραυματισμός μου"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μπεργκ βρήκε δίχτυα ξανά μετά από δυόμιση μήνες αλλά στάθηκε άτυχος καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο όπου είχε ταλαιπωρηθεί και παλιότερα. Τι δήλωσαν οι Ζέκα, Μέστο για τη νίκη επί του Λεβαδειακού.

Ο Μάρκους Μπεργκ αντικαταστάθηκε στο 63ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δικέφαλο οι οποίες μάλιστα είναι στο ίδιο σημείο στο οποίο ο 29χρονος άσος ταλαιπωρείται από το ματς με την Παναχαϊκή. Ο Μπεργκ θα πρέπει να μείνει εκτός προπονήσεων για 3-4 μέρες και το πιο πιθανό είναι πως θα μείνει εκτός μάχης για το ματς του Κυπέλλου την Τετάρτη (27/1) κόντρα στον Ατρόμητο.

Ο Σουηδός μετά το τέλος του αγώνα μίλησε για τον τραυματισμό του αλλά και την επικράτηση των πράσινων καθώς και το γκολ που πέτυχε στην Λιβαδεια:

"Είναι η τέταρτη φορά το τελευταίο δίμηνο που έχω θέμα στο ίδιο σημείο. Δεν φαίνεται τόσο σοβαρό, αλλά θέλει προσοχή".

Για την απόδοση του τριφυλλιού υποστήριξε: "Χάσαμε πολλές ευκαιρίες, ήμασταν ακόμη καλύτεροι στο β' ημίχρονο, σημειώσαμε δύο πάρα πολύ ωραία γκολ και πήραμε αυτό που θέλαμε".

Ο Μπεργκ, ο οποίος βρήκε δίχτυα πρώτη φορά έπεται από δυόμιση μήνες καθώς το τελευταίο του γκολ ήταν στις 7/11 κόντρα στον Ατρόμητο, μίλησε και αυτός για την παρουσία των φίλων του Παναθηναϊκού στην Λεωφόρο λέγοντας:

"Η λογική του ποδοσφαίρου λέει ότι πρέπει να έχουμε οπαδούς στο πλευρό μας. Σημαίνουν πάρα πολλά για εμάς. Ελπίζω να είναι πάντα μαζί μας, όπως και σήμερα. Δεν συμφωνώ με την απόφαση για τη Θύρα 13 και από εδώ και πέρα θέλουμε να τους έχουμε συνέχεια μαζί μας".

Ζέκα: "Ένα κλαμπ χωρίς οπαδούς δεν έχει τίποτα"

Από την πλευρά του ο Κάρλος Ζέκα μίλησε για μια εμφάνιση που δίνει δύναμη στους πράσινους ενώ σε ερώτηση για τον κόσμο υποστήριξε πως είναι το παν για κάθε ομάδα με τον Πορτογάλο να λέει χαρακτηριστικά:

"Παίξαμε πάρα πολύ καλά. Η ομάδα νίκησε. Και σίγουρα κάναμε μία εμφάνιση που μας δίνει πολύ μεγάλη δύναμη"

Για τους οπαδούς του τριφυλλιού:
"Είναι πολύ σημαντικοί για εμάς, τους θέλουμε πάντα δίπλα μας στην Λεωφόρο. Ήμαστε δίπλα τους, τους στηρίζουμε. Είναι τεράστιο κεφάλαιο για την ομάδα. Ένα κλαμπ χωρίς οπαδούς δεν έχει τίποτα. Δεν συμφωνώ σε καμία περίπτωση με τις κλειστές πόρτες. Είναι σαν να παίζουμε σε ένα μισοάδειο γήπεδο".

Μέστο: "Ακόμα καλύτερος στο μέλλον"

Ο Τζαντομένικο Μέστο ήταν από τις ευχάριστες εκπλήξεις του αγώνα στην Λιβαδειά με τον Ιταλό να έχει μια εκπληκτική απόδοση η οποία συνδυάστηκε με την ασίστ στο γκολ του Εσιέν. Ο Ιταλός δείχνει να είναι ένα μπακ που μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά τον Παναθηναϊκό σε επίθεση και άμυνα.

Ο ίδιος με δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς υποστήριξε ότι ακόμα δεν είναι 100% έτοιμος και θα γίνει καλύτερος στο μέλλον μέσα από τα παιχνίδια:

"Ξεκινήσαμε γνωρίζοντας ότι το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο. Προσπαθήσαμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας, αυτά που μας ζήτησε ο προπονητής στις προπονήσεις της εβδομάδας και ήμασταν έτοιμοι για να πάρουμε τη νίκη μέσω από τον δικό μας τρόπο παιχνιδιού".

Τώρα υπάρχει ένα ματς για το Κύπελλο με τον Ατρόμητο, θεωρώ ότι το Κύπελλο είναι ο πρώτος στόχος της ομάδας, τι περιμένεις;
"Ναι ξέρουμε ότι είναι ο πρώτος στόχος το Κύπελλο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να κερδίσουμε το παιχνίδι γιατί είναι πολύ σημαντικό. Όχι μόνο γιατί πρόκειται για το ελληνικό Κύπελλο αυτό καθ΄αυτό αλλά να "χτίσουμε" ένα σερί νικών".

Παρόλο που δεν είχες παιχνίδια το προηγούμενο διάστημα μας έχεις εκπλήξει με την παρουσία σου. Πως έχεις καταφέρει να είσαι σε τόσο καλή κατάσταση τόσο γρήγορα;
"Είμαι επαγγελματίας. Δεν είναι εύκολο όταν κάνεις μόνο προπονήσεις και δεν έχεις παιχνίδια στα πόδια σου. Αλλά αν έχεις καλή νοοτροπία και είσαι προσεκτικός ώστε να κρατάς τον εαυτό σου σε καλή κατάσταση γιατί το σώμα μου είναι η δουλειά μου. Μου αρέσει να είμαι επαγγελματίας, να προπονούμαι. Δεν είναι εύκολο αλλά είμαι τυχερός γιατί το σώμα μου και το μυαλό μου είναι σε καλή κατάσταση.

Ξέρω ότι πρέπει να συνεχίσω να προπονούμαι και να είμαι συγκεντρωμένος για να βοηθάω την ομάδα και να κάνω καλά παιχνίδια για την ομάδα και τους οπαδούς μας. Γιατί πάντα δίνουν μια ιδιαίτερη δυναμική και θέλω να τους ευχαριστήσω για αυτό".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ