ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στέλνουν Βιέιρα και Αμορίμ στον Παναθηναϊκό

Στέλνουν Βιέιρα και Αμορίμ στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να έχει το βλέμμα του στην πορτογαλική αγορά, με τα εκεί ρεπορτάζ να στέλνουν στο τριφύλλι τους Βιέιρα, Αμορίμ.

Τα δημοσιεύματα από την Πορτογαλία συνεχίζουν να κάνουν λόγο για μετακίνηση στον Παναθηναϊκό του επιθετικού της Ζιλ Βιθέντε, Ούγκο Βιέιρα και του κεντρικού μέσου της Μπενφίκα, Ρούμπεν Αμορίμ.

Ο Βιέιρα μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και ήδη έχει εκφράσει την επιθυμία να συνεχίσει την καριέρα του σε έναν μεγαλύτερο σύλλογο.

Οι Πορτογάλοι δημοσιογράφοι αναφέρουν ότι υπάρχει καταρχήν συμφωνία του παίκτη με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, με τον Βιέρια να ζητάει από τον Γενάρη την παραχώρηση του στον Παναθηναϊκό.

Αν ισχύει το παραπάνω ρεπορτάζ, η πορτογαλική ομάδα έχει δύο επιλογές. Είτε να τον δώσει στην ελληνική ομάδα τώρα παίρνοντας ένα ποσό που υπολογίζεται κοντά στις 100.000 ευρώ είτε να τον κρατήσει μέχρι το καλοκαίρι και να μην πάρει ούτε... δραχμή.

Όσον αφορά τον Αμορίμ, η 'Α Βοla' τονίζει ότι ο Φερέιρα ψάχνει λύσει στο κέντρο που συμφέρουν οικονομικά τον Παναθηναϊκό, δηλαδή φθηνούς ή δανεικούς ποδοσφαιριστές. Η περίπτωση του μέσου της Μπενφίκα ανήκει στην δεύτερη κατηγορία αφού έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνη του 2013 με ρήτρα 20 εκατ. ευρώ.

Οι δηλώσεις του ότι θέλει να αγωνίζεται περισσότερο "φουντώνουν" τα σενάρια για μία μετακίνηση ως δανεικού τον Γενάρη στο τριφύλλι όπου αγωνίζεται και ένας πρώην συμπαίκτης του, ο Κώστας Κατσουράνης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ